Stiri

Românii de la MavenHut au dat lovitura

Solitaire Arena
Solitaire Arena

MavenHut, compania 100% românească, a anunțat azi că licențiază cele mai de success produse ale sale și cele mai bine monetizate produse românești pe Facebook – Solitaire Arena and Solitaire 3 Arena – către RockYou, compania din San-Francisco cu o comunitate de 92 de milioane de jucători. Deși vinde trademark-ul pentru titlurile menționate, MavenHut licențiază codurile sursă pentru aplicațiile sale. Astfel, compania își permite să extindă franciza de Solitaire și să se concentreze pe zona de mobile. Detaliile financiare ale tranzacție nu au fost date publicității.

Cristi Badea, co-fondator Mavenhut: ‘Tranzacția a fost greu de realizat, dar am obținut un deal bun și aproape greu de crezut, când vezi condițiile. Ne-am păstrat tot: venituri, knowledge, oameni. Așa ne putem extinde franciza de Solitaire cu titluri precum Solitaire Live, Solitaire Tournaments și Solitaire KnockOut și ne putem concentra pe mobile’.

Bobby Voicu, co-fondator Mavenhut: ‘Am reușit o tranzacție atât de favorabilă nouă nu numai datorită vârfului de venituri la care se aflau produsele noastre, dar și pentru potențialul lor ulterior. Cu zeci de milioane de install-uri și cu milioane de useri zilnic, titlurile vândute reprezintă o oportunitate foarte bună și pentru RockYou, compania care le-a cumpărat’.

Solitaire Arena

Solitaire Arena

To Top