Stiri

Router D-Link pentru cloud

DIR-605L

D-Link a prezentat în cadrul CES 2012 primul router pentru cloud dedicat segmentului consumer. Produsele din linia D-Link Cloud pot fi administrate prin intermediul portalului mydlink sau aplicaţiilor mydlink pentru iPhone, iPad şi dispozitive cu Android.
Modelul entry-level încorporează o gamă de caracteristici tehnice interesante. De pildă, DIR-605L este compatibil cu standardele IEEE802.11n/g și poate transmite date cu viteze de până la 300 mbps, criptarea WPA2 asigurând maximum de securitate. Routerul D-Link pentru cloud va fi disponibl şi în România începând cu luna aprilie 2012.

În 2011, D-Link a lansat camerele de supraveghere IP DCS-930L şi DCS-932L, precum şi varianta îmbunătăţită a camerei wireless DCS-942L pentru zi şi noapte. Aceste modele se conectează automat la portalul online mydlink. În plus, network video recorderul D-Link DNR-322L poate funcţiona cu ajutorul acestei platforme cloud. La utilizarea acestei platforme, dispozitivele se conectează automat la portalul mydlink, permiţând astfel utilizatorilor să acceseze în siguranţă dispozitivele acestea din locuinţa digitală prin intermediul platformei, în orice moment, din orice locaţie, doar prin câteva click-uri fără a mai fi necesar timp suplimentar pentru configurare şi setări.
DIR-605L

To Top