Stiri

Routere noi de la ASUS țin capul de afiș la Gamescom 2022

ROG Rapture GT
ROG Rapture GT
(CREDIT: ASUS)

ASUS a prezentat la Gamescom 2022 de la Köln, Germania, două noi și spectaculoase routere gândite pentru gaming de înaltă performanță. Este vorba de un sistem mesh cu trei benzi și o premieră mondială: primul router de gaming WiFi 6E quad-band.

ROG Rapture GT6

ROG Rapture GT6 este un sistem mesh cu trei benzi, conceput pentru gaming, care oferă utilizatorilor până la 10 fluxuri și viteze WiFi de până la 10.000 Mbps. O combinație de 9 antene interne puternice și tehnologia exclusivă ASUS RangeBoost Plus îmbunătățesc raza generală a semnalului WiFi și oferă o acoperire de până la 539 de metri pătrați. Tehnologia inteligentă a antenei încorporate detectează direcțiile optime de sosire a semnalului pentru dispozitivele conectate. Rapture GT6 accelerează jocurile prin prioritizarea traficului de gaming, de la PC până la serverul de jocuri.

ROG Rapture GT6

ROG Rapture GT6 (Foto: ASUS)

ROG Rapture GT6 adoptă un design elegant prin mutarea numeroaselor antene de la exterior la interior. Stilul futurist este evidențiat de un logo Aura RGB, de decupajele pentru aerisire și de sloganul ROG „For Those Who Dare” gravat pe o parte. În partea superioară și inferioară, grilele de ventilație sunt aliniate cu radiatoarele din interior, pentru efecte de convecție și disiparea ideală a căldurii. O ediție Moonlight White este, de asemenea, disponibilă pentru cei care preferă o estetică mai luminoasă.

ROG Rapture GT-AXE16000

ROG Rapture GT-AXE16000 este primul router de gaming WiFi 6E quad-band din lume cu chipset-uri WiFi Broadcom flagship de ultimă generație și un procesor quad-core de 2,0 GHz pe 64 de biți, care îi aduce puterea la un nivel superior. Routerul dispune de tehnologia ASUS RF și de tehnologia exclusivă ASUS RangeBoost Plus, care valorifică mai multe caracteristici actualizate ce îmbunătățesc raza de acțiune și acoperirea generală a semnalului WiFi.

ROG Rapture GT-AXE16000

ROG Rapture GT-AXE16000 (Foto: ASUS)

Cu WiFi 6E, o nouă bandă de 6 GHz este dedicată dispozitivelor WiFi 6E pentru o performanță maximă, astfel încât acestea nu vor fi încetinite de dispozitivele de generație mai veche. Rapture GT-AXE16000 vine cu două porturi LAN de 10 Gbps, patru porturi LAN de 1 Gbps și un port WAN de 2,5 Gbps, care suportă agregarea link-urilor și echilibrarea sarcinilor. Acestea oferă posibilitatea de a furniza o lățime de bandă masivă dispozitivelor conectate sau de a profita de conexiunile la internet de foarte mare viteză. Ca și Rapture GT6, Rapture GT-AXE1600 dispune de o funcție de accelerare a gaming-ului prin prioritizarea traficului generat de jocuri.

 

To Top