Stiri

Samsung 3D Blu-Ray

Samsung a prezentat în premieră europeană noul player 3D Blu-Ray. Samsung 3D Blu-Ray BD-D7500 va ajunge în România în luna aprilie. BD-D7500 a câştigat la CES 2011 (Las Vegas) premiul Best of Innovations Design and Engineering.

Cel mai subțire Blu-Ray player din lume, Samsung BD-D7500 are o înalțime de numai 2,28 cm. Modelul economisește spațiu, putând fi montat vertical pe un perete. Printre caracteristicile playerului regăsim conversia 2D-to-3D. Tehonologia pe care este bazat procesorul poate, de asemenea, să convertească în HD conţinutul (inclusiv streaming-ul), astfel încât utilizatorii să beneficieze de HD.

Samsung Blu-ray Player BD-D8900

BD-D7500 este uşor de conectat la alte dispozitive fără a avea nevoie de o multitudine de cabluri. În timpul setării iniţiale a router-ului, utilizatorii nu trebuie decât să aşeze aparatul Blu-Ray şi alte dispozitive compatibile la o distanţă de 0,3 metri de router, pentru a stabili o conexiune, după care dispozitivele se pot muta oriunde în casă, conexiunea menţinându-se.

Noul Blu-ray player include și o conexiune HDMI input, precum și caracteristici avansate Smart Blu-ray, AllShare şi Smart Hub. Acestea cuprind Your Video, Search All şi Samsung Apps, ce uşurează şi mai mult accesul şi distribuirea de conţinut.

Timpul de pornire al BD-D7500 a fost redus la numai trei secunde, datorită caracteristicii Samsung Ultra Fast Play. Aceasta scade timpul de pornire cu aproximativ 80%, comparativ cu modelele din 2010 şi face ca încărcarea de conţinut pe BD-D7500 să fie una dintre cele mai rapide din industrie.

To Top