Stiri

Samsung a anunțat Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G

Samsung Galaxy A53 5G
Samsung Galaxy A53 5G

Samsung a anunțat noile telefoane Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G, împreună cu un procesor nou-nouț, o cameră cu tehnologie AI, un display extins și o durată de viață a bateriei de două zile. Noua serie Galaxy A oferă conectivitate 5G, securitate la nivel ridicat și un design elegant. Ambele dispozitive vor beneficia de upgrade-uri continue One UI și Android OS, precum și actualizări de securitate.

Sistemul cu patru camere al lui Galaxy A53 5G dispune de o cameră OIS de 64MP cu tehnologie VDIS, care realizează fotografii clare și stabile. Totodată, camera frontală de înaltă rezoluție de 32MP ajută la realizarea de selfie-uri și oferă apeluri video clare.

Susținută de un procesor nou-nouț pe 5nm, noua cameră din seria Galaxy A, susținută de algoritmi AI, oferă imagini bune în condiții de iluminare scăzută. Night Mode este îmbunătățit și sintetizează automat până la 12 imagini simultan, astfel încât fotografiile pe timp de noapte să fie mai luminoase.

Ecranul super AMOLED de 6,5 inchi al lui Galaxy A53 5G oferă, de asemenea, o rată de reîmprospătare de 120Hz, în timp ce Galaxy A33 5G prezintă un display Super AMOLED de 6,4 inchi cu o rată de reîmprospătare de 90Hz. În plus, noua serie Galaxy A este acum echipată cu o autonomie a bateriei de până la două zile și o încărcare super rapidă de 25W.

Galaxy A53 5G și Galaxy A33 5G sunt dotate cu Corning Gorilla Glass 5 și rezistență la apă și praf IP67, oferind o durabilitate sporită.

To Top