Stiri

Samsung a fabricat o versiune militară pentru Galaxy S20

Samsung Galaxy S20 Tactical Edition
Samsung Galaxy S20 Tactical Edition

Samsung a făcut o versiune militară pentru telefonul Galaxy S20 numită Tactical Edition, însă acesta ar putea fi refuzat tocmai de militari. Telefoanele mobile inteligente culeg foarte multe informații prin senzorii pe care îi au. Accesul la aceste informații este permis pentru un număr mare de companii care le folosesc, de regulă, în interes comercial. Forțele militare păstrează secretul operațiunilor pe câmpul tactic, iar prezența unui telefon ce poate fi accesat de forțe ostile ar compromite eficiența operațiunii. Prin urmare, Samsung Galaxy S20 actical Edition va fi folosit doar de militarii „wanna be” sau cel mult în cadrul misiunilor internaționale umanitare sau de menținere a păcii.

Ce are în plus Galaxy S20 Tactical Edition?

Galaxy S20 Tactical Edition are două straturi de criptare a informațiilor pentru a asigura secretul comunicațiilor radio din primul moment. Conform companiei, acesta este construit să întrunească cerințele de securitate impuse de guvernul federal al Statelor Unite ale Americii.

Unul dintre modurile de utilizare oprește imediat ecranul pentru momentele în care militarii poartă dispozitive de vedere pe timp de noapte sau nu doresc să fie văzuți de la distanță. Alt mod oprește toate emisiile radio pentru a nu fi identificată sursa comunicațiilor.

Galaxy S20 Tactical Edition include și un software Samsung DeX, care oferă o experiență asemănătoare PC-ului atunci când este conectat la un monitor, tastatură și mouse. Cu DeX, operatorii pot utiliza dispozitivul pentru completarea rapoartelor, a instruirii sau a planificării misiunilor atunci când se află în vehicul sau în bază.

În rest, Samsung Galaxy S20 Tactical Edition este echipat cu un ecran de 6,2 inchi și rezoluție 1440p, procesor Qualcomm Snapdragon 865, 12GB memorie RAM, baterie de 4.000mAh și camerele foto obișnuite. Carcasa externă este ranforsată puternic având rolul de a proteja zonele sensibile ale telefonului.

To Top