Stiri

Samsung a lansat interfața One UI 4

Samsung Galaxy A52s 5G
Samsung Galaxy A52s 5G

Telefoanele Samsung sunt foarte apreciate de clienții din România fiind achiziționate într-un număr considerabil în ciuda prețurilor piperate. Recent, Samsung a anunțat lansarea oficială a One UI 4, disponibil întâi pe seria Galaxy S21, pe modelele Galaxy S21, Galaxy S21+ și Galaxy S21 Ultra. One UI 4 ajută utilizatorii să profite la maximum de incredibilul ecosistem extins de dispozitive și aplicații terță parte al Samsung, deblocând o experiență mobilă mai puternică.

Parteneriatele Samsung cu alți lideri din industrie, precum Google, asigură o experiență perfectă în ceea ce privește utilizarea aplicațiilor și serviciilor preferate de la terți. Acest lucru înseamnă că utilizatorii se vor putea bucura de aplicații precum Google Duo, care oferă apeluri video cu prietenii și familia de înaltă calitate.

Indiferent dacă utilizatorii doresc să folosească un Galaxy Fold, un Galaxy Watch sau un Galaxy Tab, aceștia pot obține un aspect și o senzație uniformă pe toate dispozitivele lor, putându-le sincroniza fără probleme.

One UI 4 va fi disponibil pe seria Galaxy S21 începând cu 18 noiembrie, în România și Bulgaria, și va deveni, în curând, disponibil și pe seriile anterioare Galaxy S și Note, precum și pe seria Galaxy A, pe dispozitivele pliabile și pe tablete. Acest anunț vine alături de o nouă actualizare software pentru seria Galaxy Watch care, începând de astăzi, le permite utilizatorilor să se bucure de funcții de sănătate îmbunătățite și de noi interfețe de ceas.

În curând, actualizarea va fi disponibilă și pe Galaxy S20, S20+, S20 Ultra, S20 FE, Note20, Note20 Ultra, S10, S10e, S10+, S10 5G, Note10, Note 10+, Galaxy Fold, Z Fold3, Z Flip3, Z Fold2, Z Flip, Z Flip 5G, Galaxy A82 5G, A72, A52, A52 5G, A52s 5G, A42 5G și Galaxy Tab S7 și Tab S7+. Disponibilitatea poate varia în funcție de regiune.

To Top