Stiri

Samsung anunță disponibilitatea monitorului M8

Samsung Smart Monitor M8
Samsung Smart Monitor M8

Samsung anunță disponibilitatea seriei Smart Monitor M8. Noul monitor M8 vine în patru nuanțe de culoare: Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue și Spring Green și este disponibil în dimensiunea de 32 inchi.

Noul monitor este are un design elegant și este extrem de subțire, are spatele plat și doar 11,4mm grosime, fiind cu aproximativ trei sferturi mai subțre decât modelele anterioare din serie.

Noul monitor poate fi folosit pentru munca de acasă, ca dispozitiv de sine stătător, fără a mai fi nevoie de utilizarea unui PC, întrucât poate fi conectat la diverse alte dispozitive cu ajutorul Smart Hub-ului, prin intermediul căruia utilizatorii pot controla cu ușurință mai multe dispozitive din casă.

Interfața de utilizator Workspace oferă utilizatorilor posibilitatea de accesa o mulțime de funcții, precum Samsung DeX, Apple AirPlay 2 și serviciul cloud Microsoft 365. Aceștia pot face și mirrroring cu orice smartphone.

Noul monitor M8 are o cameră SlimFit Cam, detașabilă, care dispune de funcții de zoom automat și focalizare instantă, oferind utilizatorilor cea mai bună experiență în ceea ce privește conferințele video. În plus, suportă aplicații de tip chat video, precum Google Duo.

Samsung M8 este un dispozitiv excelent și pentru entertainment, oferind experiența similară cu cea de pe un Smart TV: acces la cele mai utile aplicații, YouTube și Netflix, precum și alte aplicații de streaming.

To Top