Stiri

Samsung anunță M8, o nouă serie de monitoare smart

Samsung Smart Monitor M8
Samsung Smart Monitor M8

Samsung a anunțat cea mai recentă serie de Smart Monitor, M8, cu un design modern. Lansată pentru prima dată în noiembrie 2020, seria Smart Monitor de la Samsung simbolizează familia primelor ecrane do-it-all din lume, concepute pentru utilizatorii care își doresc un produs capabil să ofere atât funcționalitate, cât și divertisment acasă. Nefiind doar un monitor tradițional, M8 le permite utilizatorilor să se bucure și de o varietate de servicii OTT, precum Netflix, Amazon Prime Video, Disney+ și Apple TV prin Wi-Fi, fără a fi nevoie să se conecteze la PC sau TV.

Când vine vorba de productivitate, Smart Monitor M8 excelează la toate capitolele. M8 oferă un mediu perfect de lucru la domiciliu, fără a fi nevoie de utilizarea unui PC, prin conectarea la diverse dispozitive IT cu ajutorul Smart Hub-ului actualizat. Interfața de utilizator Workspace oferă toate serviciile necesare pentru a funcționa pe un singur ecran, ajutând utilizatorii să se conecteze wireless la un computer Windows sau Mac și să utilizeze eficient o gamă largă de funcții utile, precum Samsung DeX, Apple AirPlay 2 și serviciul cloud Microsoft 365, precum și mirroring de pe smartphone pe M8.

În plus, Smart Monitor M8 are o cameră SlimFit Cam, magnetică și detașabilă, care se poate atașa la monitor, păstrând spațiul de birou îngrijit, fără fire inestetice. Camera SlimFit Cam dispune, de asemenea, de funcții de urmărire a feței și de zoom automat, identificând rapid fața unei persoane și focalizând automat pe subiect. Cu alte cuvinte, poate urmări și ajusta automat imaginea surprinsă de cameră în timp ce este transmisă, o opțiune perfectă pentru o prezentare activă sau o transmisie live. În plus, monitorul acceptă aplicații de chat video, precum Google Duo, permițând utilizatorilor să lucreze de la distanță sau să participe la conferințe video de acasă sau de la locul de muncă prin intermediul SlimFit Cam.

Smart Monitor M8 are un hub IoT numit SmartThings Hub, unde utilizatorii își pot conecta wireless toate dispozitivele IoT. Aplicația SmartThings permite utilizatorilor să urmărească cu ușurință dispozitivele IoT din întreaga casă, cu ajutorul panoului intuitiv de control al aplicației, care evidențiază toate informațiile furnizate de alte dispozitive conectate la M8, inclusiv întrerupătorul de lumină și alimentarea la priză.

Echipat cu un microfon Far Field Voice de înaltă sensibilitate, asistentul controlează dispozitive, precum Bixby și Amazon Alexa, folosind comenzi vocale. În plus, microfonul dispune și de funcția Always On Voice, afișând informațiile dintr-o conversație pe ecran, atunci când Bixby este activat, chiar și cu ecranul monitorului oprit.

Samsung Smart Monitor M8 este acum disponibil pentru precomandă la nivel global într-o varietate de culori și specificații. Noul M8 oferă design subțire în patru culori noi – Warm White, Sunset Pink, Daylight Blue și Spring Green, disponibil în dimensiunea de 32 inchi cu rezoluție UHD și cameră SlimFit Cam.

To Top