Stiri

Samsung anunță SSD-ul portabil T3 pentru stocare externă

Samsung T3
Samsung T3

Samsung a anunțat SSD-ul portabil T3, un dispozitiv SSD extern, de dimensiuni reduse, ce oferă o capacitate de stocare multi-terabyte. Dezvoltat cu tehnologiile Samsung Vertical NAND (V-NAND) și SSD TurboWrite, noul T3 aduce performanțe ridicate, permițând utilizatorilor, creatorilor de conținut și profesioniștilor din segmentul de business să transfere rapid și ușor conținut multimedia de mari dimensiuni între dispozitive.

Reprezentând un important pas înainte pentru segmentul dispozitivelor externe de stocare, SSD-urile reprezintă soluții versatile și de încredere. Samsung își consolidează poziția de lider prin lansarea noului SSD T3 în variantele cu capacitate de stocare de 2TB, 1TB, 500GB și 250GB.

Odată cu dezvoltarea conținutului 4K, utilizatorii apelează din ce în ce mai des la soluții externe de stocare, căutând însă transfer rapid de date și capacitate mare de stocare pe mai multe dispozitive. T3 răspunde acestor necesități, permițând viteze de transfer foarte rapide cu ajutorul citirii secvențiale și vitezelor de scriere de până la 450 MB/s prin interfața USB 3.1, care este de până la patru ori mai rapidă comparativ cu soluțiile alternative de HDD extern.

Spre deosebire de HDD-urile externe, SSD-urile nu au componente mobile, astfel că T3 este mult mai bine protejat împotriva deteriorării sau a pierderilor de date care ar putea fi cauzate de lovituri sau alte șocuri mecanice. Cu o carcasă de metal și un cadru intern rezistente la șocuri, T3 poate suporta forțe de până la 1500G și rezistă atunci când este scăpat de la o distanță de până la doi metri. T3 este protejat împotriva supraîncălzirii prin tehnologia Thermal Guard și dispune de o garanție de trei ani.

SSD-ul are un process simplu de instalare și setare a parolei. Acesta este echipat cu standardul de criptare AES de 256 de biți, pentru un nivel ridicat de securitate pe dispozitive Windows, Mac și Android. În cazul în care dispozitivul este pierdut sau furat, datele stocate pe acesta nu pot fi accesate.

SSD-ul portabil Samsung T3 va fi lansat în februarie anul acesta în SUA, China, Coreea și pe anumite piețe din Europa, inclusiv Romania.

Samsung T3

Samsung T3

To Top