Stiri

Samsung Blue Earth

Samsung a lansat telefonul mobil cu touch screenSamsung Blue Earth. Asa cum ati ghicit inca din numele produsului, Samsung Blue Earth este un telefon eco care consuma putin si este realizat din materiale rezultate din reciclarea recipientilor de plastic pentru apa.

Samsung Blue Earth

Caracteristicile telefonului Samsung Blue Earth nu se opresc la consum si materialele din care este alcatuit. Software-ul este astfel conceput incat sa ofere rapid acces la comutarea in modul eco (luminozitate redusa, consum redus). Interesanta este si programul „Eco Walk”, o functie care arata utilizatorului cati pasi face calculand automat cat CO2 a redus mergand pe jos si nu cu masina. In plus sunt afisati si numarul de copaci salvati prin mersul pe jos. In acest mod se incearca educarea utilizatorului in spiritul eco.

Inclusiv cutia telefonului este realizata din hartie reciclata si printata cu cerneala din soia. Mergand mai departe cu ideea eco, Samsung recomanda sa folosim cutia telefonului drept rama foto sau cutie pentru pixuri.

To Top