Stiri

Samsung Camera lanseaza camera digitala Ultra Subtire – Digimax i5

Avand o grosime de numai 17.3 mm, acesta camera concureaza serios la titlul de cea mai subtire camera foto digitala cu zoom optic disponibila in prezent pe piata. Cu o rezolutie de 5 Megapixeli si un sistem de zoom optic intern de 3X si zoom digital 5X, stabilizator optic pentru filme – detecteaza si corecteaza miscarile subiectului in timpul filmarii – performante care indica evident ca Digimax i5 va fi un accesoriu puternic si discret pentru vacantele dumneavoastra.

Carcasa dispozitivului (din inox) este disponibila in mai multe variante de culori: argintiu, negru, rosu si nuante de albastru.

Pentru un prim model ultra-slim, Samsung se descurca foarte bine, imaginile capturate fiind foarte clare datorita tehnologiei sistemului de lentile SHD. CCD-ul utilizeaza o tehnologie de filtrare a culorilor primare care asigura o sensibilitate excelenta si reproducerea fidela a culorilor. Rezultatul se vede pe ecranul LCD care ofera o suprafata generoasa de 2,5 inchi, suprafata suficienta pentru urmarirea detaliilor, editarea imaginilor si filmelor realizate.

Una dintre functiile esentiale ale camerei este Safety Flash, functie care ne ajuta sa obtinem poze clare chiar si in conditii de lumina slaba fara activarea declansarii flash-ului. Prin algoritmi unici brevetati de Samsung se interpreteaza culoarea si contrastul interpoladu-le astfel incat se va produce o singura imagine finala de calitate.

Camera poate realiza filme in format MPEG-4 la o rata de 30 de cadre pe secunda si rezolutie VGA. In cazul in care camerei i se ataseaza un card de memorie de 256 MB, durata filmului capturat poate inregistra maximum 2 ore si 10 minute de film cu sunet, iar datorita sistemului optic 3X (zoom-ul functioneaza si in timpul filmarilor) poate fi folosita pe post de camera de filmat.

Alaturi de celelate functii incluse pentru efecte de culoare, margini la poze setari pentru diferite conditii de fotografiere camera are si posibilitatea de scanare si recunoastere a textului fotografiat (OCR) de pe ziare reviste folosind “Digimax Viewer”






To Top