Stiri

Samsung Corby II

Samsung Corby II oferă acces permanent la rețelele sociale și dispune de ecran tactil.

Corby II samsung photo

Designul lui Corby II, conceput special pentru tineri, încorporează o carcasă posterioară expresivă, în spiritul culorilor primului model. Disponibil într-o gamă de culori îndrăznețe (Festival Yellow, Candy Pink și Chic White), telefonul nu este doar un gadget la modă, ci o adevărată prelungire a stilului de viață al utilizatorului. Dispozitivul are un design modern și suplu, cu o grosime de doar 11,7 mm și este dotat cu un display de 3,14″, ce oferă o experiență vizuală ideală atunci când ești conectat. Corby II este un telefon funcțional și la modă, ce permite utilizatorilor să își exprime personalitatea prin culoare.

Corby II samsung photo (1)

Utilizatorii cu un stil de viață activ nu mai trebuie să își sacrifice viața socială; ei pot folosi Social Hub-ul integrat al telefonului, pentru a păstra legătura cu prietenii prin mesaje sms, email-uri sau prin intermediul rețelelor sociale. Dispozitivul este dotat și cu tehnologia mFluent, ce permite trimiterea de mesaje instantanee prin intermediul unei varietăți de platforme, inclusiv Facebook chat, Yahoo Messenger și Gtalk.

Corby II samsung photo (2)

Platformele Facebook și Twitter sunt preinstalate, dar dispozitivul permite și descărcarea multor alte widgeturi. Email-ul este ușor de configurat și de gestionat, iar platforma se sincronizează, pentru a asigura descărcarea celor mai recente comunicări ale utilizatorului pe telefonul mobil. Funcția Wi-Fi oferă conectivitate permanentă și un transfer rapid de date, pentru ca utilizatorul să își poată împărtăși experiențele chiar și din mișcare.

Corby II samsung photo (4)

Interfața tactilă perfecționată oferă o experiență intuitivă cu totul nouă utilizatorilor lui Corby II. TouchWiz permite afișarea mai multor ecrane de pornire și a unui meniu plăcut, prin care se navighează cu mare ușurință. Deși dispozitivul este un “Feature phone”, interfața sa va oferi o experiență similară cu cea a unui smartphone, permițând utilizatorilor să citească și să raspundă la mesaje fără a fi nevoiți să închidă task-ul curent. Funcția QuickType de la t9 Trace este de două până la 3 ori mai rapidă decât tastarea obișnuită și suportă peste 75 de limbi; aceasta constituie o modalitate mai comodă de a tasta, reducând, în același timp, erorile de scriere.

Handsetul Corby II va fi disponibil de la finalul lunii martie.

Corby II samsung photo (5)


Samsung Corby II – Specificații:

Rețea GPRS Class 12, EDGE(RX only)
Quad-band (850/900/1800/1900MHz)
Display 3.14 inch QVGA TFT-LCD
Cameră 2.0 Mega Pixel FF Camera
Panorama Shot, Smile Shot, Night Mode
Video Codec : MPEG4/ H.264/ H.263
Playback : QVGA@15fps
Recording : QVGA@15fps
Audio MP3, AAC, AAC+, eACC+, WMA, WAV
3.5mm Ear Jack & Speaker, Stereo FM Radio with RDS, Voice Recorder
Funcții cu valoare adăugată Social Hub
– Contacte integrate, Calendar integrat, Unified Inbox
– Basic: POP3/IMAP Email & IM
Preloaded SNS: Facebook, Twitter
IM: Gtalk , Facebook chat, Yahoo IM, MSN
Dolfin 2.0 Browser
Exchange ActiveSync
TouchWiz
QuickType by t9 Trace
Fake Call , SOS Message, Mobile Tracker
Conectivitate Bluetooth technology v 3.0
USB 2.0 (High Speed)
WiFi 802.11 (b/g/n)
Memorie 26MB + microSD (up to 16GB)
Dimensiuni 109.9 x 60.6 x 11.7 mm, 102g
Baterie 1000mAh
Timp de vorbire : până la 9.5 ore
Standby: până la 620 de ore

To Top