Stiri

Samsung depășește Apple

Samsung Galaxy S III
Samsung Galaxy S III - cel mai bun telefon al firmei coreene

Succesul Samsung a început să se vadă în majoritatea raportărilor financiare. Samsung a depasit Apple in Topul la nivel mondial al clienților de semiconductori în 2012, potrivit Gartner.

Samsung Electronics și Apple au dominat cererea de semiconductori în 2012, deși Samsung a depasit Apple ca si client de top pentru semiconductori la nivel mondial, conform Gartner, Inc. In baza analizei asupra imaginii pieței totale (TAM), Samsung si Apple au consumat împreună semiconductori în valoare de 45,3 miliarde de dolari in 2012, inregistrand o creștere de 7.9 miliarde dolari fata de 2011,ceea ce reprezinta 15 la suta din cererea totală de semiconductori, în timp ce piața totală a scăzut cu 3 la suta per ansamblu.

Primele 10 companii au cumulat în 2012 cererea de semiconductori in valoare de 106.4 miliarde de dolari, reprezentand 36 de procente din veniturile totale ale furnizorilor de semiconductori la nivel mondial, ajungand la 297,6 miliarde de dolari. Dintre primele 10 companii, cererea Nokia de semiconductoare s-a contractat cel mai mult. Datele provin din raportul „Market Insight: Semiconductor Demand From OEMs, ODMs and EMS Companies, Worldwide, 2012 (Preliminary).

Samsung Galaxy S III

Samsung Galaxy S III – cel mai bun telefon al firmei coreene

To Top