Stiri

Samsung Electronics a anunțat noua serie Galaxy Tab S8

Samsung Galaxy Tab S8
Samsung Galaxy Tab S8

Samsung Electronics a anunțat noua serie Galaxy Tab S8, în care se regăsesc atât Galaxy Tab S8 și S8+, cât și prima tabletă Tab S8 Ultra. Tableta vine cu cel mai mare și mai avansat ecran și cea mai puternică performanță oferită vreodată de Galaxy Tab S.

Fiecare Galaxy Tab S8 oferă capabilități de multitasking alături de Multi-Active Windows îmbunătățit și Samsung DeX, partajare sigură și ușoară a fișierelor cu funcția Quick Share protejată cu parolă, dar și productivitate puternică cu noul procesor super-rapid de 4nm, alături de un S Pen inclus în cutie. Seria Galaxy Tab S8 funcționează mână în mână cu întregul ecosistem de dispozitive Galaxy, cu funcții precum Second Screen și Buds Auto Switch.

Având ecran Super AMOLED de 14,6 inchi și rata de reîmprospătare de 120 Hz, tableta se mândrește și cu cele mai subțiri rame de până acum, cu 6,3 mm pentru un raport optim între ecran și corp.

Echipată cu camere frontale duble de 12 MP, Galaxy Tab S8 Ultra transformă, de asemenea, experiența apelurilor video cu o calitate video 4K. Hardware-ul avansat se întâlnește cu software-ul și tehnologia de încadrare automată de la Samsung, care vă menține automat în focus în timpul unui apel, chiar dacă măriți sau micșorați imaginea pentru a include noi participanți în conferință. De asemenea, sunetul este la fel de clar ca imaginea, datorită celor trei microfoane de precizie care folosesc tehnologia avansată de reducere a zgomotului pentru a preveni zgomotul de fundal. Difuzoarele cvadru cu Dolby Atmos, incluse pe toate cele trei modele Galaxy Tab S8, asigură că totul sună incredibil, cu detalii și claritate realiste.

Tableta este echipată cu un cipset construit pe 4 nanometri și oferă, de asemenea, suficient RAM și spațiu de stocare pentru orice sarcină. Dacă aveți nevoie de mai mult, Galaxy Tab S8 Ultra include până la 16 GB RAM și până la 512 GB spațiu de stocare, iar toate cele trei modele oferă spațiu de stocare extensibil cu până la 1 TB cu un card microSD opțional.

Cu seria Galaxy Tab S8, sunteți întotdeauna pregătit de acțiune, cu o baterie inteligentă concepută să reziste o zi întreagă, poate susține ore de redare video atunci când vă aflați în timpul unui maraton de filme. Beneficiază de încărcare super-rapidă de 45 W care poate ajunge la 100% în doar 80 de minute. Dacă aveți nevoie să încărcați alte dispozitive, pur și simplu conectați-vă Galaxy Tab S8 la un smartphone Galaxy S22 cu un cablu USB-C, iar bateria cu încărcare rapidă a tabletei se poate folosi ca încărcător portabil.

Galaxy Tab S8 Ultra și S8+ vin ambele cu un S Pen nou și îmbunătățit, care utilizează un algoritm de predicție pentru o latență ultra-scăzută.

Noile capacități de înregistrare 4K ale Galaxy Tab S8 Ultra vă permit acum să capturați videoclipuri clare și captivante atât cu camera din spate, cât și cu camera frontală ultra-wide. Creatorii de conținut și streamerii pot captura ușor tutoriale online și jocuri, folosind funcția Selfie Video care acum este încorportă în Samsung’s Screen Recorder. Având în vedere că instrumentul de editare Luma Fusion va fi disponibil în curând pe dispozitivele Galaxy, veți putea folosi Galaxy Tab S8 și S Pen pentru a edita cu precizie videoclipuri 4K.

Ca parte a angajamentului companiei de a oferi utilizatorilor cea mai bună performanță și experiență mobilă posibilă, seria Galaxy Tab S8 va fi susținută de până la patru generații de actualizări ale sistemului de operare Android și de 5 ani de actualizări de securitate. Acum, milioane de utilizatori Galaxy pot crește și mai mult ciclul de viață al dispozitivelor lor, cu cele mai actuale caracteristici de securitate, productivitate și alte noi caracteristici interesante, deoarece Samsung continuă să extindă acest efort în gama de produse și în ecosistemul Galaxy.

Disponibilitate

Seria Galaxy Tab S8 va fi lansată oficial pe 25 februarie 2022, începând cu anumite piețe, inclusiv SUA, Europa și Coreea. Utilizatorii care precomandă Galaxy Tab S8 Ultra vor primi noua tastatură Book Cover29, iar cei care comandă Tab S8+ sau Tab S8 vor primi câte o tastatură Book Cover Slim.

To Top