Stiri

Noul Samsung Galaxy A32 5G aduce conectivitatea 5G la un preț accesibil

Samsung Galaxy A32 5G
Samsung Galaxy A32 5G
(CREDIT: Samsung)

Samsung a dezvăluit noul său smartphone Galaxy A32 5G, care aduce conectivitatea 5G și alte inovații la un nivel mai accesibil. Galaxy A32 5G va fi disponibil în România în prima parte a lunii februarie, la prețuri începând de la 279 €.

Dispunând de o baterie de lungă durată pentru performanțe neîntrerupte, camere versatile de înaltă rezoluție și un ecran captivant, A32 5G este un pas important pentru portofoliul Samsung din categoria de produse Galaxy A, tocmai grație conectivității 5G.

Galaxy A32 5G îmbină funcții inovatoare pentru a oferi o experiență de divertisment de nivelul următor, cu sunet captivant, streaming fluid și descărcări super-rapide alimentate de tehnologia 5G, împingând și mai mult limitele a tot ceea ce poate face un smartphone. Indiferent dacă utilizatorii optează să se joace în orice locație s-ar afla sau pur și simplu să-și urmărească programele preferate, conectivitatea 5G va asigura performanțe de vârf fără întârzieri deranjante, în orice moment, pentru oricine.

Galaxy A32 5G oferă capabilități de vizionare extinse cu un ecran HD+ Infinity-V de 6,5 inchi, o baterie de lungă durată de 5.000 mAh și o încărcare rapidă pentru ca utilizatorii să poată petrece mai mult timp conectați la conținutul favorit.

Surprinde mai mult din detaliile momentului

Galaxy A32 5G vine pregătit pentru contextul actual cu camere puternice, care transformă imaginea oricărui moment într-o capodoperă fotografică. Camera principală de 48 MP a noului Galaxy A32 5G asigură o surprindere a momentelor cotidiene la o calitate incontestabilă întotdeauna. De asemenea, dispozitivul se mândrește cu o cameră Ultra Wide de 8MP, astfel încât acțiunea nu se va pierde niciodată. Camera Depth de 2MP, camera Macro de 5MP și înregistrarea video 4K dezvăluie detalii focalizate în prim-plan în toate fotografiile și videoclipurile realizate.

Design care iese în evidență

Galaxy A32 5G este primul dispozitiv care prezintă noul design al seriei Galaxy A 2021. Cu un  design elegant, fără linii vizibile, completat de patru nuanțe atractive, precum Awesome Black, Awesome White, Awesome Violet și Awesome Blue. Dispozitivul este, de asemenea, protejat de platforma de securitate Samsung Knox, fiind susținut de un senzor de amprentă montat lateral.

To Top