Stiri

Samsung GALAXY Note 8.0 la MWC

Samsung GALAXY Note 8.0
Samsung GALAXY Note 8.0

Târgul european Mobile World Congress contitue un bun prilej pentru prezentarea noilor produse din industria mobile. Samsung anunță noua tabletă GALAXY Note 8.0, dotată cu un chipset Exynos 4412 cu patru nuclee Cortex-A9.

Ecranul cu diagonala de 8 inci are o rezoluție de 800 x 1280 pixeli, suficient de mare pentru o tabletă de asemenea dimensiuni. Samsung GALAXY Note 8.0 rulează sistemul de operare Android 4.1.2 Jelly Bean.

În centrul soluțiilor GALAXY Note 8.0 stau funcții benefice, inclusiv opțiuni multi-window pentru împărțirea ecranului portabil de 8 inci, acces la un număr de aplicații live, dar și o nouă generație S Pen inteligent. Sistemul S Pen îmbină cele mai recente inovații cu ușurința folosirii unui stilou pe hârtie, utilizatorul introducând mai ușor text și schițe realizate pe moment.

Tableta integrează un port infraroșu și aplicația Smart Remote ce oferă o telecomandă universală și un ghid de programare ce permite utilizatorilor să o gestionare fără cusur a vizionării de filme și de emisiuni TV.

Samsung GALAXY Note 8.0 va concura în principal cu iPad Mini, fiind construită de așa natură încât să ânvingă modelul Apple la orice capitol.

Samsung  GALAXY Note 8.0

Samsung GALAXY Note 8.0

To Top