Stiri

Samsung GALAXY NotePro la CES 2014

Samsung NotePRO
Samsung NotePRO

Samsung a lansat linia de tablete GALAXY NotePro și TabPRO. Cu patru noi dispozitive puternice din gama GALAXY – NotePro (12.2 inci), TabPRO (12.2 inci, 10.1 inci, 8.4 inci), portofoliul de tablete Samsung GALAXY redefinește performanța.

Seria GALAXY NotePro și TabPRO îmbină stilul și performanța puternică într-un singur dispozitiv. Create pentru multiple scenarii de utilizare, Samsung GALAXY NotePro și TabPRO combină claritatea ecranului WQXGA cu instrumente eficiente de productivitate și aplicații preinstalate sau care pot fi descărcate gratuit, oferind mai multă mobilitate.

Samsung GALAXY NotePro și TabPRO prezintă în premieră mondială display-ul de 12.2-inci WQXGA Widescreen (16:10), cu o rezoluție de peste 4 milioane de pixeli (2.560×1.600), potrivită pentru orice tip de conținut. Cu o zonă de vizualizare mai mare, ecranul le permite utilizatorilor să se bucure de o redare video uimitoare Full HD. În plus, dispozitivul se remarcă printr-un design elegant, subțire, premium și extrem de portabil.

Samsung NotePRO

Samsung NotePRO

Ecranul Magazine UX, personalizat și optimizat, le permite utilizatorilor să adapteze și mai mult tableta GALAXY la propriile nevoi. UX le permite utilizatorilor să organizeze conținutul lor preferat într-un dashbord ușor de utilizat, cu feed automat sau actualizări de știri, și să acceseze rapid aplicațiile utilizate cel mai frecvent.

Samsung GALAXY NotePro și TabPRO (12.2 inci) sunt echipate cu instrumente de productivitate care să permită gestionarea atât a vieții personale, cât și profesionale.

Linia Samsung GALAXY NotePro și TabPRO va prezenta diverse opțiuni de conectivitate: Wi-Fi, WiFi și 3G sau Wi-Fi și LTE, disponibil la 16/ 32/ 64GB + MicroSD (până la 64GB)**. Utilizatorii pot alege între GALAXY NotePro de 12.2 inci, care vine cu un S Pen inclus, și GALAXY TabPRO de 12.2 inci, GALAXY TabPRO de 10.1 inci și 8.4 inci, care nu includ S Pen.

Concepute pentru a spori și mai mult productivitatea, următoarele accesorii opționale sunt disponibile pentru a fi cumpărate cu GALAXY NotePro și TabPRO: tastatură Book Cover Keyboard, diverse coperți Book Covers, USB LAN HUB, tastatură Universal BT și mouse-ul S Action (accesoriile pot varia în funcție de modelul produsului). Linia de tablete Samsung GALAXY NotePro și TabPRO va fi disponibilă la nivel mondial, începând cu Q1, 2014.

To Top