Stiri

Samsung Galaxy R merge pe Tegra 2

Noul smartphone Samsung Galaxy R este bazat pe platforma NVIDIa Tegra 2. Telefonul rulează sistemul de operare Android 2.3 gingerbread și este susținut de aplicațiile din Android Market. Spre deosebire de alte telefoane pretențioase, Galaxy R are suport hardware pentru accelerarea Adobe Flash Player.
Cu noul GALAXY R, utilizatorii pot accesa concomitent mai multe aplicaţii ale telefonului, pot naviga rapid pe internet şi se pot bucura de conţinut Flash şi video HD. Aceştia se vor putea bucura de jocuri optimizate pentru procesorul Tegra prin intermediul aplicaţiei Tegra Zone, disponibilă pe Android Market.

„Cel mai nou super telefon de la Samsung demonstrează puterea multimedia a cipului Tegra şi este un exemplu foarte bun al aşteptărilor pe care utilizatorii le au de la unul dintre cei mai mari producători de telefoane”, a declarat Michael Rayfield, general manager, NVIDIA mobile business unit.
Noul smartphone Samsung Galaxy R este disponibil pentru moment în Suedia şi va ajunge în curând şi în alte regiuni, inclusiv Nord-Estul Europei, Sud-Estul şi Sud-Vestul Asiei, Asia Centrală de Est şi China.

To Top