Stiri

Samsung GALAXY S II functioneaza si la -30 grade

Samsung GALAXY S II

Este frig de crapa pietrele in Romania si cam peste tot in Europa. Asa ca a aparut problema: rezista smartphone-ul meu la temperaturi extreme? Finlandezii de la revista MikroPC nu au stat prea mult pe ganduri si au inceput sa testeze anduranta telefoanelor in conditii de ger.

In testele lor au intrat urmatoarele telefoane:

Apple iPhone 4
Apple iPhone 4S
Nokia 700
Nokia C1-01
C2-02 Nokia
Nokia C5-00
C5-03 Nokia
Nokia C6-01
Nokia E7-00
Nokia N8-00
Nokia N9-00
Samsung Galaxy Gio
Samsung Galaxy Mini
Samsung Galaxy S II
Samsung Galaxy S Plus
HTC Evo 3d
Nokia E65
Samsung Galaxy Xcover

MikroPC a descoperit că smartphone-ul cel mai rezistent la temperaturi scăzute este Samsung GALAXY S II, care a funcționat până în momentul în care temperaturile au atins -35 de grade Celsius. GALAXY S II a fost de asemenea smartphone-ul care a continuat să funcționeze fără probleme când temperatura a atins -30 de grade Celsius. Chiar dacă Samsung GALAXY Xcover nu a făcut parte din testul comparativ între cele mai bine vândute 15 telefoane mobile, acesta s-a comportat la fel de bine ca si GALAXY S II.

Un factor major care face smartphone-urile să nu mai funcționeze sub pragul de zero grade este bateria. Când temperatura scade considerabil, un telefon mobil înregistrează bateria ca fiind consumată, chiar dacă aceasta este complet încărcată – deci telefonul nu va putea fi pornit.

Samsung GALAXY S II

To Top