Stiri

Samsung Galaxy S II

Samsung a anunțat astăzi lansarea modelului Galaxy S II (Model: GT-I9100), un smartphone ultra rapid, cu un procesor dual-core, ce îmbină caracteristici incredibile cu un design elegant și foarte subțire (8,49mm).

Samsung Galaxy S II

Galaxy S II utilizează Android 2.3 (denumit „Gingerbread”), cea mai nouă și mai rapidă versiune a celui mai popular sistem de operare (OS) mobil din lume. Dispozitivul încorporează cele 4 noi hub-uri exclusive de conținut și de divertisment ale Samsung, oferind acces instantaneu la muzică, jocuri, reviste și rețele sociale.

Prin intermediul procesorului dual-core și al conectivității wireless avansate (HSPA+ 21), Galaxy S II dispune atât de viteza, cât și de puterea de a oferi o performanță mobilă de neegalat. Procesorul dual-core permite navigare web rapidă, multi-tasking comparabil cu cel cu care te-ai obișnuit utilizând PC-ul, calitate grafică superioară și o interfață 3D cu răspuns rapid, toate acestea pe ecranul extreme de larg al smartphone-ului. Performața superioară 3D face ca redarea jocurilor și a filmelor să fie incredibil de rapidă și fluent.

Samsung Galaxy 2

Conectivitatea ultra rapidă HSPA+21 mărește considerabil viteza de download mobil, în timp ce BlueTooth 3.0+HS reduce de 8 ori timpul de transfer al datelor.

Samsung GALAXY S II este echipat cu o cameră ce permite realizarea de fotografii de 8MP și de filme full HD de 1080p. Datorită tehnologiei patentate AllShare, utilizatorii pot capta, crea iar apoi împărtăși cu mare ușurință experiențele proprii.

GALAXY II a fost echipat cu display-ul extrem de clar Super AMOLED Plus de la Samsung, cel mai avansat display mobil creat vreodată. Afișând un nou standard în ceea ce privește calitatea imaginii pe mobil, Super AMOLED Plus prezintă cea mai largă gamă de culori, cel mai bun ratio de contrast și claritate fără egal. Utilizând tehnologia de afișare RealStripe, Super AMOLED Plus ajută ochiul uman să vadă imagini mult mai clare și mai detaliate decât a fost obișnuit până în momentul de față. Cu un unghi de vizualizare mai larg și o vizibilitate mărită atunci când te afli afară, Samsung GALAXY S II oferă o experiență vizuală mult mai vibrantă, prin comparație cu oricare alt dispozitiv mobil.

Chiar dacă oferă vizualizare fără egal, display-ul inovativ Super AMOLED Plus nu compromite performanțele bateriei. Reducerea semnificativă a consumului de energie, prin comparație cu consumul generat de ecranele Super AMOLED obișnuite, permit diminuarea greutații telefonului față de dispozitive cu display-uri de dimensiuni similare.

Samsung Galaxy

Samsung a selectat Galaxy S II ca fiind modelul premium prin intermediul căruia să lanseze Samsung Hubs – aplicații mobile integrate, create pentru a veni în întâmpinarea fiecărui aspect al vieții utilizatorilor. Prin intermediul Samsung Hubs, Galaxy S II oferă o colecție bogată de cărți, reviste, jocuri mobile avansate și acces la rețelele sociale.

• Social Hub Premium: Viitorul comunicării – posibilitatea de a vorbi cu oricine, oricum, dintr-un singur loc – lista de contacte. Istoricul apelurilor, statusul IM și actualizările primite de la rețelele sociale sunt disponibile la o atingere. Prin intermediul acestui serviciu, pot fi accesate toate tipurile de mesaje (push e-mail, text, VM și SNS), cărora li se poate răspunde direct, fără a recurge la aplicații separate. Interfața funcționează cu adevărat ca un hub pentru întreaga viață socială a utilizatorului.
• Reader’s Hub: Utilizatorii pot avea la îndemână o uriașă colecție de cărți, reviste și ziare, oriunde s-ar afla, și le pot accesa prin intermediul ecranului de 8,9”, de mărimea unei cărți reale. Prin intermediul parteneriatelor strategice, Samsung’s Reader’s Hub oferă peste 2,2 milioane de cărți și romane, 2000 de ziare locale și globale scrise în 49 de limbi și 2300 de reviste dintre cele mai populare, scrise în 22 de limbi.
• Game Hub: Cel mai ușor mod de a descărca și a accesa jocuri mobile de top. Cu ajutorul senzorului giroscopic cu 3 axe, GALAXY S II dezvăluie o lume a posibilităților de gaming nelimitate. Utilizatorii pot descărca și încerca gratuit titluri premium de la parteneri precum Gameloft, sau pot accesa Social Network Games (SNG) incluzând We Rule și We City de la ngmoco.
• Music Hub: Utilizatorii pot transforma Galaxy S II într-un un jukebox personal, având posibilitatea de a accesa peste 12 milioane de melodii, oferite de 7Digital. Descoperă noutățile din top-uri, caută muzica favorită, urmărește criticile muzicale, bucura-te de preview-uri și descarcă direct pe Samsung GALAXY S II.

Samsung S II

Samsung GALAXY S II oferă clienţilor mai multe opţiuni în personalizarea experienţei lor. Samsung a introdus Live Panel, un serviciu care reunește în timp real conţinutul web şi pe cel al aplicațiilor într-un singur homescreen personalizabil. Utilizatorii pot crea ei înșiși lay-out-ul Live Panel, serviciilor online şi al aplicaţii mobile care să apară pe ecran. Feed-urile SNS, informaţiile şi multe alte aplicații pot fi încorporate şi accesate instantaneu, prin intermediul lay-out-ului asemănător unei reviste. .

Datorită tehnologiei îmbunătățite de recunoaștere a vocii, utilizatorilor vor avea mai mult control și un nivel de interactivitate mai mare ca niciodată. De la pornirea aplicațiilor la verificarea mesageriei, social media sau a e-mail-ului și până la gestionarea apelurilor, Samsung Voice Solution va recunoaște vocea și o va converti la text. Și vice versa. Aplicația Customized Voice Translation transformă Galaxy S II într-un companion perfect de drum, prin capacitatea de a traduce voce sau text în și dintr-o serie de limbi: la simpla rostire a unui cuvânt sau a unei fraze, telefonul va face instantaneu traducerea.

Galaxy S II

Pentru o gestionare ușoară și rapidă a dispozitivului, Samsung a introdus Kies Air. Această funcție permite utilizatorilor să gestioneze conținutul smartphone-ului cu ajutorul PC-ului, prin intermediul conexiunilor Wi-Fi. Direct din web browserul PC-ului se pot trimite mesaje, verifica apeluri pierdute, asculta melodii și downloada fotografii realizate cu ajutorul camerei incorporate. Pentru un plus de conectivitate, WiFi Direct îi permite lui Galaxy S II să se conecteze la PC-uri și imprimante dotate cu conectivitate wireless fără a avea nevoie de puncte de acces wireless. În funcție de cerințele pieței, GALAXY S II poate include tehnologia Near Field Communication (NFC) ce oferă posibilitatea accesării serviciilor mobile de plată.

To Top