Stiri

Samsung lansează Galaxy S20+ 5G, S20+ și Buds+ în ediții BTS

Samsung Galaxy S20+ în ediție BTS
Samsung Galaxy S20+ în ediție BTS

Samsung, în colaborare cu trupa internațională, care a devenit un adevărat fenomen cultural – BTS, a dezvăluit astăzi ediția BTS a device-urilor Galaxy S20+ 5G, Galaxy S20+ și Galaxy Buds+, oferindu-le în exclusivitate fanilor din întreaga lume ocazia de a se conecta și identifica mai mult ca niciodată cu trupa lor preferată.

Noul design al ediției Galaxy S20+ BTS prezintă un exterior metalic violet. Ediția Galaxy Buds+ BTS împreună cu carcasa de încărcare Buds+, disponibile și pe nuanța violet, poartă logo-ul trupei și iconografia inimii violet, permițând astfel fanilor din întreaga lume să fie mai aprope de trupa lor preferată prin intermediul smartphone-ului și al accesoriilor.

Disponibilă în România doar în ​​varianta LTE (nu și în cea 5G), ediția Galaxy S20+ BTS vine cu teme BTS preinstalate și cu o platformă pentru întreaga comunitate de fani, Weverse. Fiecare dispozitiv vine la pachet atât cu stickere decorative și cu fotografii cu membrii trupei. Ediția Galaxy Buds+ BTS aduce fanii și mai aproape de muzica trupei lor preferate, nu doar prin designul dispozitivului, ci și prin calitatea premium a sunetului. Cu performanțe audio produse de AKG, Galaxy Buds+ oferă un sunet echilibrat și clar. Cele două difuzoare animă pe deplin fanii și îi introduce în povestea muzicii BTS.

Dispozitivele vor fi disponibile în România începând cu 9 iulie, marcând cea de-a șaptea aniversare a comunității de fani BTS.

 

To Top