Stiri

Telefoanele din seria Samsung Galaxy S21 5G au venit în România

Samsung Galaxy S21 5G
Samsung Galaxy S21 5G
(CREDIT: Samsung)

Samsung anunță disponibilitatea comercială a noii serii de telefoane Galaxy S21 pe site-ul oficial Samsung și în magazinele partenerilor selectați, începând cu data de 29 ianuarie 2021. Seria Galaxy S21 include trei telefoane: Galaxy S21 5G, Galaxy S21+ 5G și Galaxy S21 Ultra 5G.

Seria Galaxy S21 introduce un design nou, iconic, al camerei, Contour Cut, care se încadrează perfect în cadrul metalic al telefoanelor. Telefoanele sunt echipate cu un display AMOLED 2X Infinity-O dinamic inteligent, cu o rată de reîmprospătare adaptabilă de 120 Hz, care variază în funcție de conținutul vizualizat.

Telefoanele din noua serie vin cu cel mai avansat sistem de camere de pe un telefon din seria S, care permite utilizatorilor să realizeze fotografii excelente, indiferent de condiții. Funcții consacrate de pe generațiile anterioare au fost îmbunătățite: Night Mode, modul Portrait, Single Take, Space Zoom; dar apar, de asemenea, și o serie de funcții noi: Director View, Vlogger View.

În România, telefoanele din seria Galaxy S21 vor fi disponibile în culorile Phantom Violet, Phantom Gray, Phantom Pink și Phantom White pentru Galaxy S21 5G, Phantom Violet, Phantom Silver și Phantom Black pentru Galaxy S21+ 5G și Phantom Silver și Phantom Black pentru Galaxy S21 Ultra 5G.

To Top