Stiri

Samsung Galaxy Tab 3 Lite (7”) este disponibil în România

Samsung GALAXY Tab 3 Lite
Samsung GALAXY Tab 3 Lite

Samsung anunță disponbilitatea tabletei Galaxy Tab3 Lite (7”) în rețelele partenerilor locali. Galaxy Tab 3 Lite (7″) le oferă utilizatorilor o varietate de moduri de a capta, vizualiza, asculta, crea și distribui conținut cu alte persoane.

Galaxy Tab 3 Lite (7″) este un dispozitiv ușor și subțire, cu o margine mai compactă, astfel încât să poată fi manevrat şi cu o singură mână. Datorită bateriei mari, de 3.600 mAh, care maximizează portabilitatea, utilizatorii se pot bucura de până la opt ore de redare video fără a avea nevoie de încărcător. Ecranul de 7 inci al Galaxy Tab 3 Lite are o rezoluție optimă, concepută special pentru a le oferi acestora o experiență mai bună de vizionare. În plus, bara de meniu este situată pe marginea dispozitivului și nu pe ecran, un avantaj pe care utilizatorii îl au la îndemână pentru a profita din plin de experiența vizuală completă oferită de ecranul lat al noii tablete Samsung din seria Galaxy Tab 3.

Datorită procesorului Dual Core de 1,2 GHz, cu Galaxy Tab 3 Lite (7″) utilizatorii se pot bucura de o experiență multimedia perfectă atunci când se joacă, vizionează clipuri video sau deschid pagini web. Mai mult, noua tabletă Samsung este echipată și cu o cameră principală de 2 megapixeli care are funcții multiple, printre care Smile Shot (aparatul se activează automat atunci când este detectat un zâmbet), Shoot & Share (utilizatorii pot distribui fotografiile imediat după efectuarea lor) și Panorama Shot.

Noul Galaxy Tab 3 Lite (7”) este disponibil în două culori: alb și negru.

Samsung GALAXY Tab 3 Lite

Samsung GALAXY Tab 3 Lite

To Top