Stiri

Samsung lansează tableta inteligentă Galaxy Tab Active3

Tableta Samsung Galaxy Tab Active3
Tableta Samsung Galaxy Tab Active3

Samsung a lansat noua Galaxy Tab Active3, o tabletă robustă cu un design inspirat din cel al popularei Tab Active2 pentru a satisface rigorile lucrului în condiții de mobilitate, printr-un design elegant, dar în același timp compact.

Tab Active3 este concepută pentru a se plia pe modul în care operează astăzi afacerile, cu un accent sporit pe îmbunătățirea productivității și a siguranței angajaților. Funcțiile de performanță și productivitate se potrivesc perfect cu provocările întâmpinate de angajații care lucrează pe teren și includ capabilități precum Touch Sensitivity, care vine în ajutorul profesioniștilor care sunt nevoiți să utilizeze mănuși pentru a lucra în siguranță în cele mai dificile medii și condiții.

Construită pentru medii dificile

Galaxy Tab Active3 este certificată MIL-STD-810H pentru a gestiona cele mai dificile locuri de muncă din lume, din cele mai extreme medii; cu o absorbție a șocurilor îmbunătățită, Tab Active3  este acum capabilă să reziste căzăturilor de până la 1,5 metri cu ajutorul unei huse de protecție special concepută, fiind rezistentă la praf și la apă conform certificării IP68.

Performanță superioară

Echipată cu puternicul procesor Exynos 9810, 4GB RAM și până la 128 GB de stocare internă, Tab Active3 are forța necesară de a ține pasul cu business-urile digitale din prezent, Wi-Fi 6 cu MIMO, oferind o conectivitate Wi-Fi super-rapidă pentru viteze mult mai mari de transfer de date.

Bateria de lungă durată de 5.050 mAh, care se poate înlocui, suportă încărcare rapidă prin USB și conector POGO pentru o desfășurare a task-urilor eficientă și neîntreruptă de momentul reîncărcării frecvente a bateriei. Iar pentru companiile care folosesc tablete într-o locație fixă, precum magazinele, Tab Active3 permite acum „Modul fără Baterie” pentru alimentarea fără baterie.

Productivitate de nivel următor

Tab Active3 este un centru de productivitate puternic, oferind o experiență similară cu cea a PC-ului indiferent de locația desfășurării mediului de lucru. Samsung Dex este acum disponibil pe Tab Active3, asigurând funcționalitatea printr-un ecran dublu, astfel încât sarcinile să poată fi preluate de oriunde, fie din birou, fie de pe teren.

Funcții suplimentare

  • Surprinderea fiecărui amănunt: camera principală de 13 MP oferă o claritate perfectă, atât pentru fotografii, cât și pentru scanarea documentelor, în timp ce camera frontală de 5 MP este ideală pentru apeluri video sau video conferință.
  • Realitate augmentată: Google ARCore este acum disponibil și permite noi servicii de realitate augmentată, precum instruirea la distanță.
  • Acces rapid: Cheia Activă din lateral permite accesul instantaneu în aplicațiile sau programele utilizate cel mai des; excelentă pentru apeluri de urgență, scanare sau Google Push to Talk și multe altele.
  • Pregătită pentru industria de retail: Galaxy Tab Active3 este optimizată pentru scanarea codurilor de bare prin intermediul camerei foto, pentru a ajuta retailerii să gestioneze cu ușurință inventarul și să scaneze produsele pentru achiziție. Tab Active 3 acceptă, de asemenea, NFC cu EMV de Nivel 1 pentru plată.
  • Touch Sensitivity: Când este activată în setări, funcția Touch Sensitivity le permite profesioniștilor să continue utilizarea lui Tab Active3 atunci când poartă mănuși.
  • S Pen certificat IP68: Perfect pentru realizarea semnăturilor și gestionarea documentelor complexe atunci când este necesară utilizarea mănușilor, S-Pen-ul fiind, de asemenea, rezistentă la apă și praf.
To Top