Stiri

Samsung își întreține reputația cu Galaxy Z Fold3 5G și Z Flip3 5G

Galaxy Z Fold3 5G
Galaxy Z Fold3 5G

Samsung face un exercițiu de imagine și își întărește reputația cu două telefoane pliabile ce arată capacitățile tehnologice ale coreenilor. Galaxy Z Fold3 5G și Galaxy Z Flip3 5G nu vor conduce în topul de vânzări, însă trebuie să existe pentru a acoperi o nișă îngustă pe care o companie ajunsă la un asemenea nivel nu o poate rata.

Cea de-a treia generație care definește această categorie de produse cuprinde o serie de îmbunătățiri pe care utilizatorii de smartphone-uri pliabile Samsung le-au cerut. Z Fold3 este recomandat pentru multitasking și divertisment, grație ecranului Infinity Flex de 7,6 inchi.

Prezentare video Samsung Galaxy Z Fold3 5G și Z Flip3 5G

Ambele dispozitive sunt echipate cu noua carcasă din aluminiu (Armor Aluminum), cel mai puternic aluminiu utilizat vreodată pe un smartphone, împreună cu cea mai dură sticlă Corning Gorilla Glass Victus pentru a proteja împotriva zgârieturilor și a căzăturilor accidentale. În plus, ambele dispozitive includ o nouă folie de protecție realizată din PET extensibil și straturi de panou optimizate pentru display, rezultând un ecran principal cu 80% mai rezistent față de dispozitivele anterioare.
Z Fold3 și Z Flip3 au fost, de asemenea, supuse unui test de pliere intens, verificat de Bureau Veritas, pentru a rezista la 200.000 de plieri.

Prețuri și disponibilitate

Samsung se adresează din ce în ce mai mult oamenilor cu foarte mulți bani, iar noile modele vin să confirme acest lucru. Galaxy Z Fold3 vine cu preț recomandat începând de la 8.899 RON și Galaxy Z Flip3 la un preț recomandat începând de la 5.199 RON. Căștile Galaxy Buds2 vor fi comercializate cu prețul recomandat de 749 RON.

VEZI PREȚURILE ONLINE LA PRECOMANDĂ

Galaxy Z Fold3 și Z Flip3 vor fi disponibile la precomandă începând cu 11 august și vor fi lansate pe 27 august începând cu anumite piețe, precum SUA, Europa și Coreea.

To Top