Stiri

Samsung lansează în Romania primele sale purificatoare de aer

Purificator de aer Samsung AX9500R
Purificator de aer Samsung AX9500R

Samsung a prezentat prima sa gamă de purificatoare destinată pieței românești, în cadrul unui eveniment online. Lansarea survine în contextul în care consumatorii sunt din ce în ce mai interesați de impactul pe care mediul înconjurător în are asupra sănătății lor; sunt preocupați de ceea ce înseamnă respirația unui aer impur, gaze mai mult sau mai puțin periculoase, praf, substanțe chimice, precum și diverse alte mirosuri comune în special în marile orașe.

Conform unui studiu realizat de Samsung, pe un eșantion de oameni cu vârste cuprinse între 18 și 64 de ani, 73% dintre românii din mediul urban se declară foarte preocupați de calitatea aerului din localitatea în care trăiesc, scorul fiind relativ similar în rândul tuturor categoriilor cu vârsta între 18 și 64 de ani.

Gama include 5 purificatoare, foarte ușor și intuitiv de utilizat, cu un design care permite integrarea acestora în locuințele moderne.

  • AX9500 (Cube) se bazează pe tehnologia inovatoare Samsung Wind-Free, care dispersează aer curat prin cele aproape 60.000 de micro-spații pentru eliberarea aerului, la un nivel de zgomot extrem de redus. AX9500 are o formă cubică și un finisaj metalic. Datorită designului modular, două purificatoare The Cube se pot atașa și detașa cu ușurință.
  • AX7500 oferă o acoperire largă și rapidă de care consumatorii au nevoie de la un purificator de aer, cu posibilitatea de a ajunge în toate colțurile încăperii.
  • AX5500 oferă, de asemenea, o acoperire largă, fluxul de aer ajungând rapid în întregul perimetru, cu o rată de livrare a aerului curat (CADR) de 467 de metri cubi pe oră.
  • AX3300 ajută utilizatorii să verifice calitatea aerului din interior într-un mod cât mai intuitiv, folosind senzori de praf și gaz pentru a monitoriza calitatea aerului și utilizează aceste informații pentru a optimiza modurile de operare în mod automat.
  • AX3000 oferă o serie de specificații menite să ofere cea mai bună experiență de utilizare, ca de exemplu Sleep Mode, care se asigură că procesele vor fi optimizate, iar aparatul nu va face niciun fel de zgomot în timpul nopții. Dispune de senzori pentru praf și gaz și de indicatorul intuitiv în 4 culori, care arată vizual nivelurile de poluare a aerului în timp real.

Gama de purificatoare Samsung va fi disponibilă începând cu a doua jumătate a lunii iulie 2020.

To Top