Stiri

Samsung lansează aparatul foto NX30

Samsung NX30
Samsung NX30

Samsung lansează aparatul foto mirrorless NX30. Senzorul avansat APS-C CMOS de 20,3MP garantează imagini de înaltă calitate și culori vii. Senzorul de mari dimensiuni este ideal pentru captarea unor imagini detaliate, cu prim plan clar și un plan secund plăcut defocalizat. Fiind dotat cu sistemul de focalizare automat Samsung NX AF System II, ce asigură un auto-focus precis și rapid, NX30 surprinde toate momentele, inclusiv scenele în mișcare rapidă. Acestea sunt perfect redate și datorită timpului de expunere de 1/8.000 sec și a funcției de fotografiere continuă de 9 cadre pe secundă.

Ecranul touch Super AMOLED Swivel de 76,7 mm (3 inci) al NX30 oferă unghiuri flexibile, care sunt utile în special pentru autoportrete.

Ducând mai departe succesul tehnologiei Samsung SMART CAMERA, funcțiile NFC și Wi-Fi ale NX30 oferă conectivitate de ultimă generație, ceea ce face mai ușoară ca niciodată distribuirea imaginilor. Funcția Tag & Go le permite utilizatorilor să împărtășească fotografiile printr-o simplă atingere, conectând NX30 cu smartphone-uri și tablete care dispun de funcția NFC.

Modul de sincronizare al blițului extern permite utilizarea acestuia cu timpi de expunere mai rapizi de 1/200 pe secundă, ideal pentru scenele luminoase și cu adâncime selectivă a câmpului.

Samsung NX30

Samsung NX30

To Top