Stiri

Samsung lansează în România noua serie Galaxy S20

Samsung Galaxy S20
Samsung Galaxy S20

Samsung anunță lansarea comercială în România a seriei Galaxy S20, formată din trei smartphone-uri: Galaxy S20, Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra. Toate modelele vor putea fi achiziționate din magazinele fizice Samsung și de pe site-ul samsung.com/ro, precum și din magazinele partenerilor.

Telefoanele din seria Galaxy S20 se adresează acelor utilizatori care își doresc tot ceea ce este mai bun pe un singur telefon: cea mai bună cameră, cel mai bun display, cel mai bun software, cea mai bună baterie.

Mai mult decât atât, pentru că tehnologia 5G va marca următoarea generație de telefoane mobile, fiecare dispozitiv din seria Galaxy S20 vine echipat cu cea mai recentă tehnologie 5G (Galaxy S20+ și Galaxy S20 Ultra suportă atât sub-6 cât și mmWave, iar Galaxy S20 suportă sub-6).

Samsung investește în mod constant în securitate, motiv pentru care cele trei telefoane din seria S20 sunt protejate de Knox, platforma de securitate mobilă dezvoltată de companie, care protejeaza întreg dispozitivul, de la cip până la software.

Telefoanele din seria Galaxy S20 sunt disponibile în următoarele variante de culori:

  • Galaxy S20: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cloud Pink, Cloud White – de la 4300 lei
  • Galaxy S20+: Cosmic Grey, Cloud Blue, Cosmic Black, Cloud White – de la 4800 lei
  • Galaxy S20 Ultra: Cosmic Grey, Cosmic Black – de la 6500 lei 

Deschide oferta Samsung Galaxy S20

To Top