Stiri

Samsung lansează un monitor cu cameră web și microfon încorporate

Samsung S40VA
Samsung S40VA

Samsung a pregătit un nou monitor de 24 de inchi, echipat cu cameră web și microfon, recomandat profesioniștilor ce lucrează de acasă, dar și elevilor ce participă la școala online.

Monitorul S4 (Nume model: S40VA) este conceput pentru a se potrivi cu nevoile unui mediu de lucru hibrid. Cu o cameră FHD de 2 megapixeli, S4 dispune de toate specificațiile necesare pentru participarea în cadrul conferințelor sau întâlnirilor virtuale. Camera pop-up, integrată în monitor, iese la iveală prin împingerea acesteia în jos.

Webcam Monitor S4 de la Samsung are o rezoluție Full HD (1920×1080) și un unghi larg de vizualizare orizontală și verticală de 178 de grade, oferind culori vii și claritate și o vizualizare optimă din orice unghi. Cu monitorul pe post de hub USB, un laptop conectat prin USB poate permite conectarea simultană a dispozitivelor, eliminând orice îngrijorare cu privire la lipsa de port.

Monitorul dispune, de asemenea, de caracteristicile Samsung, precum low blue light și flicker-free, gândite pentru a minimiza efectele vizuale dăunătoare care pot provoca oboseala ochilor după o utilizare îndelungată. Monitorul S4 este echipat cu difuzoare stereo duble de 2W încorporate, care oferă o experiență audio îmbunătățită pentru conferințele video sau vizionarea videoclipurilor. În plus, monitorul oferă porturi HDMI, DP, D-Sub și audio pentru opțiuni de conectivitate versatile.

Webcam Monitor S4 va fi disponibil începând de săptămâna următoare în magazinele partenere.

To Top