Stiri

Samsung prezintă la CES 2022 noi familii de monitoare

Monitoare Samsung la CES 2022
Monitoare Samsung la CES 2022

Samsung a anunțat noi modele de monitoare împărțite pe mai multe familii. Noii membri în familia Odyssey, Smart Monitor și High Resolution Monitor, îmbină calitatea imaginii cu caracteristicile intuitive de utilizare.

Portofoliul de monitoare din 2022 oferă cele mai bune experiențe pentru muncă, gaming sau vizionarea de conținut acasă. Cele mai recente monitoare Samsung includ funcții speciale pentru un gaming de înaltă performanță, precum și elemente inteligente, de nivel profesional, precum panoul cu iluminare Quantum Mini LED de la Odyssey și HDR 2000, ecranul Smart Monitor de tip do-it-all cu funcții inteligente și ergonomia confortabilă.

Odyssey Neo G8

Fiind primul monitor din lume care prezintă un ecran curbat 4K (3.840×2.160) 1000R cu rată de reîmprospătare de 240Hz și timp de răspuns de 1ms (GtG), Odyssey Neo G8 32 inchi (Nume model: G85NB) este proiectat să deschidă un nou capitol în ceea ce privește inovația monitoarelor de gaming, oferind performanțe clare chiar și pentru cei mai dedicați gameri de computer. Iluminarea se face cu LED-uri Quantum Mini, cu o luminozitate maximă de 2.000 niți și un raport de contrast static de un milion la unu, scoțând în evidență cele mai subtile detalii.

Smart Monitor M8

Având o grosime de 11,4mm, cu aproximativ trei sferturi mai subțire decât modelul anterior, Smart Monitor M8 2022 de 32 inchi (Numele modelului: M80B) oferă o eficiență sporită în spațiu. Mai ales pentru cei care pun preț pe stil, are un design sofisticat cu spatele plat, cu o utilizare sporită și vine într-o nouă culoare, un alb cald, care se potrivește perfect peste tot. Panoul UHD oferă o acoperire a spațiului sRGB de 99%, în timp ce acceptă 1,07 miliarde de culori la o luminozitate de 400nit, prezentând fiecare videoclip, document sau fotografie cu acuratețe reală.

Smart Monitor 2022 M8 este o opțiune excelentă pentru munca de la distanță. Vine cu o cameră SlimFit Cam magnetică mobilă, care permite apeluri video clare atunci când utilizatorii lucrează de acasă. Aplicația sa încorporată pentru apeluri video acceptă cele mai populare aplicații de apelare, inclusiv Google Duo. Cu un port USB Type-C care permite conexiuni de încărcare de 65W, Smart Monitor M8 oferă o experiență simplificată de stație de lucru all-in-one, care nu necesită o stație de andocare suplimentară.

High Resolution Monitor S8

Monitorul Samsung de înaltă rezoluție S8 (nume model: S80PB), disponibil în modelele de 27 inchi și 32 inchi, oferă performanțe UHD la nivel profesional pentru creatorii și designerii care au nevoie de cele mai înalte niveluri de precizie atunci când lucrează la birou sau acasă. Oferind până la 98% din gama de culori DCI-P3, S80PB dispune de o gamă ultra-largă de culori bogate și nuanțate. Cu afișajul VESA HDR 600, acest monitor de înaltă rezoluție oferă o experiență de vizionare captivantă, aducând conținutul la viață, așa cum a fost el conceput. Fiind primul monitor Glare Free verificat UL (Underwriter Laboratories) din lume, ecranul mat este aplicat pe partea de sus a panoului, reducând reflexia luminii chiar și atunci când nu utilizați o husă pentru monitor, pentru a oferi un mediu de lucru fără nici o distracție.

Ambele modele dispun de încărcare USB Type-C 90W și porturi LAN pentru a ajuta utilizatorii să creeze o stație de lucru simplificată care poate încărca laptopuri și dispozitive mobile fără a fi necesară o stație de andocare suplimentară.

To Top