Stiri

Samsung prezintă noile televizoare de ultimă generație

Samsung TV Smart Hub

Samsung prezintă la CES 2012 noile televizoare de ultimă generație. Modelele de referință Samsung LED ES8000 și seria E8000 de Plasma TV, împreună cu seriile ES7500 și ES6800 de televizoare LED, au primit titlurile pentru Design Invator și Inginerie în cadrul CES 2012.

Televizoarele premium Smart TV, lansate în 2012, vor prezenta tehnologia Samsung Smart Interaction – o platformă intuitivă care foloseşte funcţiile de comandă Motion Control, Voice Control şi Face Recognition. Televizoarele premium Samsung Smart TV – inclusiv Seria ES8000 LED TV şi E8000 Plasma TV – sunt acţionate de noul procesor dual-core, ce le dă posibilitatea utilizatorilor să lucreze cu mai multe task-uri deodată. Astfel, aplicaţiile nu mai trebuie închise şi relansate. Samsung Apps a devenit platforma principală de aplicaţii TV, cu cea mai mare gamă de conţinut video de la branduri de top. În plus faţă de cele populare precum CNBC Real Time, ESPN ScoreCenter, Hulu Plus, MTV Music Meter, Netflix şi TIME TV, noile aplicaţii din 2012 includ Angry Birds, Discovery Channel, M-GO de la MediNavi, NBC’s Bravo, The Daily şi VH1’s ‘I Love the 80’s Trivia’.

Televizorul cu plasmă Seria E8000 are lațimea de 1,5 inch și designul Plasma +1 cu ramă ultra-subțire, care reduce distanța dintre ramă și conținutul ecranului, oferind astfel o suprafață video mai mare fără a mări dimensiunea televizorului. Rama este de culoare negru metalizat cu margini transparente, ducând la o expriență de vizionare mai intensă ca niciodată. La fel ca în cazul seriei LED TV ES8000, televizoarele Plasma din Seria E8000 includ caracteristicile Smart TV, 3D, Smart Interaction și un procesor dual-core pentru a putea efectua mai multe acțiuni simultan – cu adevărat cele mai bune televizoare cu plasmă.

Toate televizoarele Samsung din 2012 îndeplinesc standardele Energy Star.

Samsung TV Smart Hub

To Top