Stiri

Samsung și Microsoft se asociază pentru a integra aplicația Xbox în Samsung Gaming Hub

Televizor Samsung MicroLED
Televizor Samsung MicroLED
(CREDIT: Samsung)

Samsung a anunțat faptul că Xbox se alătură Samsung Gaming Hub, o nouă platformă de căutare a jocurilor de streaming disponibilă pe televizoarele inteligente Samsung din 2022, precum seria Neo QLED 8K, Neo QLED 4K, QLED și pe noua gamă Smart Monitor 2022. Samsung Gaming Hub va deveni prima platformă Smart TV din lume care include aplicația Xbox pe televizoare inteligente. Cu acest parteneriat, utilizatorii Samsung Gaming Hub pot încerca peste 100 de jocuri de înaltă calitate, prin aplicația Xbox, inclusiv titluri de blockbuster precum Halo Infinite și Forza Horizon 5. În plus, utilizatorii pot testa jocuri noi Xbox Game Studios în prima zi de lansare și se pot bucura de francize binecunoscute de la Bethesda Softworks și multe altele.

Susținut de Tizen, Samsung Gaming Hub este o nouă platformă de căutare a jocurilor de streaming, care face legătura între hardware și software pentru o experiență mai bună pentru jucători pe televizoarele inteligente Samsung din 2022, permițându-le acestora să acceseze instantaneu jocurile îndrăgite de la parteneri de conținut lideri în industrie. Pe lângă aplicația Xbox, care oferă sute de jocuri prin Xbox Game Pass, utilizatorii se vor bucura și de o experiență de joc uimitoare, cu latență redusă și o grafică vizuală nemaipomenită, datorită îmbunătățirilor avansate de mișcare și a tehnologiei performante de game-play pe gama de Smart TV-uri Samsung 2022, precum și pe seria de Smart Monitor 2022.

Dezvăluit la CES 2022, Samsung Gaming Hub include parteneriate cu servicii de game streaming de top, precum NVIDIA GeForce NOW, Google Stadia și Utomik, iar odată cu anunțul de astăzi, devine singura platformă Smart TV care include aplicația Xbox.

Samsung Gaming Hub va fi disponibil în anumite regiuni de pe glob pe modelele Samsung Smart TV din 2022 începând cu 30 iunie, urmând a fi ulterior extins și în alte țări, precum România.

To Top