Stiri

SAPPHIRE oferă Battlefield 4 pentru seria R

SAPPHIRE R9 290X
SAPPHIRE R9 290X

SAPPHIRE a anunţat că va introduce în bundle vouchere pentru noul joc video Battlefield 4 la câteva noi produse din seria R de acceleratoare grafice. Battlefield 4 este cunoscut ca fiind cel mai realist şi captivant joc lansat în utima perioadă ce se comportă bine şi rulează excelent cu plăci grafice bazate pe arhitectura GCN. Iniţial SAPPHIRE a lansat o ediţie specială a vârfului de gamă R9 290X cu un voucher Battlefield 4 inclus în bundle.

Acest voucher va fi inclus doar în bundle-ul unor ediţii speciale ale modelelor SAPPHIRE R9 280X Dual-X, SAPPHIRE R9 280 Dual-X, SAPPHIRE R9 270X Dual-X şi la noul SAPPHIRE R9 270 Dual-X. R9 270 este un nou membru al seriei cu o arhitectură similară lui R9 270X, dar cu viteze de clock mai reduse, dar ce oferă toate caracteristicile comune ale seriei pentru utilizatorii cu un buget limitat.

Toţi membrii seriei Dual-X utilizează tehnologia proprietară SAPPHIRE dual extraction – un cooler extrem de eficient cu heatpipe-uri graduale şi două ventilatoare tip turbină ce rulează silenţios şi eficient oferind performanţe deosebite la un nivel insesizabil de zgomot.
Plăci grafice cu voucher Battlefield 4 inclus vor fi disponibile începând cu data de 13 Noiembrie la partenerii SAPPHIRE.

SAPPHIRE R9 290X

SAPPHIRE R9 290X

To Top