Stiri

SAPPHIRE oferă seria NITRO de acceleratoare grafice

Sapphire

SAPPHRE introduce noua linie de placi grafice bazate pe cea mai noua arhitectura grafica de la AMD.
SAPPHIRE NITRO R9 390 ofera cea mai noua versiune al premiatului Tri-X cooler, acum cu rulmenti cu bile duble pentru fiecare dintre cele trei ventilatoare, si un control extins Intelligent Fan (IFC-II) care poate opri complet ventilatoarele pentru o operare silentioasa in sarcina usoara.

Matricea de conducte include modelele pe 10mm si radiator turnat, pentru a mentine placa racita chiar si in conditii de utilizare in aplicatii cu cerinte mari, iar utilizarea condensatorilor cu durata mare de viata impreuna cu bobinele SAPPHIRE Black Diamond contribuie la o mentinere a performantei si fiabilitate. SAPPHIRE NITRO R9 390 vine cu 2560 Stream Processors, 8GB din cea mai noua memorie GDDR5 la 6000Mhy, o frecventa de ceas la 1010Mhz.

SAPPHIRE NITRO R9 380 ofera cea mai noua versiune al premiatului Dual-X cooler, acum cu rulmenti cu bile duble pentru fiecare dintre cele doua ventilatoare, si un control extins Intelligent Fan (IFC-II) care poate opri complet ventilatoarele pentru o operare silentioasa in sarcina usoara.

Ventilatoarele de 10cm cu radiatorul turnat sub presiune sunt realizate pentru a mentine placa video racita chiar si in cele mai solicitante aplicatii, iar condensatorii cu durata lunga de functionare alaturi de bobinele SAPPHIRE Black Diamond ofera performanta constanta si fiabilitate.

SAPPHIRE NITRO R9 380 are 1792 Stream Processors, 4 GB din cea mai noua memorie GDDR5 5800 MHz, precum si o viteza de ceas 985 MHz.
SAPPHIRE NITRO R9 370 ofera cea mai noua versiune al premiatului Dual-X cooler, acum cu rulmenti cu bile duble pentru fiecare dintre cele doua ventilatoare, si un control extins Intelligent Fan (IFC-II). Noul sau design cu radiator turnat sub presiune mentine placa racita, si apar si aici condensatorii cu durata lunga de viata si bobinele SAPPHIRE Black Diamond pentru o performanta constanta si fiabilitate. SAPPHIRE NITRO R7 370 are 1024 Stream Processors, 4 GB din cea mai noua memorie GDDR5 5600 MHz, precum si o viteza de ceas 985 MHz.

Disponibilitate – Seria SAPPHIRE NITRO Gaming va fi disponibila prin partenerii nostri de e-tail si retail incepand cu luna iunie 2015.

Sapphire

To Top