Fun

Sarbatori Eco-Friendly

Jucăriile alimentate de panouri fotovoltaice pot fi un cadou ideal pentru cei mici în perioada sărbătorilor de iarnă. Cel mai interesant model este reprezentat de un kit prin care un copil își poate asambla singur una dintre cele 6 configurații de robot. Jucăria astfel construită se poate deplasa singură prin simpla expunere la o sursă de lumină.

Pentru cei mari există o serie de echipamente care se pot devedi foarte utile atunci când plecați pe munte sau în locuri izolate. Bateriile externe au capacități impresionante care pornesc de la 12.000 mAh (de aproximativ trei ori mai mult decât capacitatea unei baterii normale de laptop) și ajung până la 54.000 mAh.

Încărcătoarele solare cu acumulatori pot funcționa cu orice tip de echipament electronic mulțumită multitudinii de conectori incluși în pachet. Tensiunea de ieșire poate fi reglată între 3 și 24 de volți, acoperind toate necesitățile utilizatorului. Spre exemplu încărcătorul solar BBS Super-Charger, cu acumulator de 54.000mAh, nu numai că poate alimenta un laptop dar este suficient de puternic pentru a porni un automobil. Acestea precum și alte modele interesante pot fi găsite pe fungadgets.ro.

To Top