Stiri

Satellite U920t disponibil prin SKIN

Toshiba Satellite U920t
Toshiba Satellite U920t

Oferta de laptopuri de pe piața românească este destul de diversificată însă există loc de mai bine, mai ales în zona prețurilor. Toshiba din România anunţă disponibilitatea pe piaţa locală a Toshiba Satellite U920t, sistem Ultrabook „convertible” cu touchscreen.

Satellite U920t combină cu succes performanţele unui Ultrabook de ultimă generaţie cu caracteristicile cheie ale unui tablet PC. Conversia de la modul Ultrabook la cel Tablet PC se realizează rapid şi intuitiv, prin glisarea ecranului peste tastatură. Sistemul foloseşte cele mai noi procesoare Intel Core şi cele mai rapide SSD-uri.

Satellite U920t a fost dezvoltat în jurul sistemului de operare Windows 8, stabilind un nou standard în materie de productivitate. Interfaţa Windows 8 este optimizată pentru tehnologia touchscreen şi permite o interacţiune eficientă cu aplicaţiile de productivitate. Sistemul foloseşte un ecran IPS capacitiv de 12,5 inci, acoperit cu Corning Gorilla Glass.

Satellite U920t deţine două porturi USB 3.0 şi un port HDMI full-size care permite conectarea sistemului la un proiector sau un televizor. Transferul de date este asigurat de tehnologia NFC, care permite sistemului Ultrabook să transmită documente rapid şi sigur către alte dispozitive.

Satellite U920t este disponibil în România în ofertele partenerilor SKIN MEDIA.

Toshiba Satellite U920t

Toshiba Satellite U920t

To Top