Stiri

Schneider Electric lansează EcoStruxure IT Advisor pentru managementul centrelelor de date cloud

Administrarea centrelor de date
Administrarea centrelor de date

Schneider Electric a lansat EcoStruxure IT Advisor, o soluție pentru proiectarea și administrarea centrelor de date ce folosește puterea cloud-ului. Aceasta oferă o modalitate simplificată pentru managementul de oriunde și oricând.

IT Advisor face parte dintr-o nouă etapă de extinderii platformei IT EcoStruxure, concentrându-se pe eficientizarea managementului și a operațiunilor centrelor de date. Acest instrument de planificare și modelare bazat pe cloud le permite operatorilor de mari centre de date și facilități de colocare să-și reducă cheltuielile operaționale și să maximizeze timpul de funcționare prin optimizarea capacității, analizarea impactului de business și automatizarea fluxurilor de lucru.

Principalele caracteristici și avantaje ale EcoStruxure IT Advisor:

  • Gestionarea activelor pentru inventarierea exactă: datele sunt afișate pentru acces instantaneu la detaliile exacte ale dispozitivului și la caracteristicele activelor
  • Planificarea riscului pentru gestionarea proactivă a incidentelor: Raportul Analiza Impactului arată modul în care incidentele pot avea impact asupra dispozitivelor și a infrastructurii.
  • Managementul schimbărilor pentru toate mutările, adăugările și modificările asupra activelor: Automatizarea fluxului de lucru asigură reducerea erorilor umane și implementarea celor mai bune practici.

Pentru furnizorii de servicii de colocare, EcoStruxure IT Advisor oferă o vedere la nivelul podelei – incluzând delimitarea zonelor, rack-uri și dotări IT, împreună cu rapoarte detaliate de utilizare a podelei și a rafturilor.

Arhitecturile hibride determină industria să regândească modul în care este gestionată și operată infrastructura centrelor de date„, declară Kim Povlsen, Vice President and General Manager, Digital Services and Software, Schneider Electric. „EcoStruxure IT Advisor răspunde acestei nevoi, oferind clienților un software puternic de planificare și modelare a centrelor de date în cloud sau la sediul clientului, accesibil de oriunde și livrat cu un model flexibil de abonament„.

EcoStruxure IT Advisor este disponibil la nivel global și extinde platforma IT EcoStruxure, care include EcoStruxure IT Expert, un software securizat, de monitorizare de oriunde și oricând, cu vizibilitate asupra tuturor activelor de infrastructură fizică cu activare IoT și EcoStruxure Asset Advisor, Aceasta oferă monitorizarea 24×7 de către biroul global de servicii Schneider Electric sau prin rețeaua noastră de parteneri.

Capturi din EcoStruxure IT Advisor

Capturi din EcoStruxure IT Advisor

EcoStruxure este arhitectura și platforma deschisă, interoperabilă, conectată la IoT de la Schneider Electric. EcoStruxure oferă mai multă valoare clienților pe segmentele siguranță, fiabilitate, eficiență, sustenabilitate și conectivitate. EcoStruxure folosește cele mai noi inovații din IoT, mobilitate, senzori, cloud, analytics și securitate cibernetică pentru a livra inovație la orice nivel. Acest lucru include produse conectate, tehnologii pentru edge, aplicații, analytics și servicii. Platforma EcoStruxure a fost implementată în peste 480.000 de situri, cu ajutorul a peste 20.000 de integratori de sisteme și conectând peste 1,6 milioane de echipamente, gestionate prin intermediul a peste 40 de servicii digitale.

To Top