Stiri

Secvențe din jocul Battlefield 5 pe NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

Battlefield 5
Battlefield 5

Secvențe din jocul Battlefield 5 pentru PC au fost prezentate rulând pe o placă video NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti. GeForce GTX a fost nominalizată platforma oficială pentru jocul Battlefield V pe PC, iar NVIDIA colaborează cu DICE pentru integrarea mai bună a jocului. O serie de cadre spectaculoase cu acțiunea din joc e disponibilă în videoclipul de gameplay pentruBattlefield V care rulează pe un PC dotat cu o placă grafică GeForce GTX 1080 Ti.

Battlefield 5: Secvențe din joc pe NVIDIA GeForce GTX 1080 Ti

Inginerii NVIDIA colaborează cu dezvoltatorii de la DICE pentru a le pune gamerilor la dispoziție cele mai importante aspecte ale platformei GeForce, astfel că GeForce Experience va livra drivere Game Ready, setări optime pentru gameplay, și alte funcționalități specifice Battlefield V. De asemenea, inginerii lucrează la integrarea celor mai noi tehnologii, optimizarea performanței și îmbunătățirea experienței de joc.

Battlefield este una dintre cele mai populare francize de tip ”first-person shooter”, cu peste 54 de milioane de gameri în ecosistemul de console și PC. Battlefield V revine în acțiune în cel de-al Doilea Război Mondial, pe 19 octombrie.

Battlefield 5

Battlefield 5

To Top