Stiri

Sediul HP vizitat de Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România

HP ProLiant Gen8
HP ProLiant Gen8

HP este una dintre companiile americane care oferă locuri de muncă în România. Chiar dacă este mai puțin mediatizată, compania HP s-a implicat serios în afacerile pe care le desfășoară în țara noastră.

Excelența Sa Mark Gitenstein, Ambasadorul Statelor Unite ale Americii în România, a vizitat joi, 12 aprilie, sediul local Hewlett Packard (HP), unul dintre cei mai importanți investitori americani în România, și Global e-Business Operation Centre (GeBOC), centrul de servicii partajate al companiei și unul dintre cei mai importanți angajatori din România.

„Iată un loc în care 3.600 de tineri români îşi construiesc cariere extraordinare şi asigură României un loc de frunte printre centrele informatice din Europa. HP le oferă tinerilor talentaţi motive de a rămâne în România şi a contribui la progresul ţării lor”, a mai spus ambasadorul Gitenstein.

Ambasadorul Statelor Unite ale Americii a subliniat importanţa implicării sociale a HP România prin programe de responsabilitate socială corporatistă şi prin iniţierea sau implicarea în proiecte importante care vor îmbunătăţi viaţa comunităţii locale şi vor asigura oportunităţi pentru o educaţie mai bună.

Ambasadorul SUA a mulţumit echipei HP pentru rolul pe care îl are în transformarea României şi a subliniat contribuţia sa la asigurarea unei relaţii strânse între România şi Statele Unite ale Americii.

HP ProLiant Gen8

To Top