Jocuri

Shogun 2: Total War

Sega şi Creative Asembly prezintă trailer-ul care prefațează lansarea Shogun 2: Total War.
Principala componentă a variantei precedente a jocului o constituia modul campanie care simulează perioada Sengoku Jidai. Este prezent, de asemenea, un mod de luptă bazat pe fapte istorice, ce permite retrăirea a cinci bătălii din secolul 16. Modul de luptă custom oferă posibilitatea jucătorului de a alege armatele sale și de a seta parametri pentru a creea o bătălie pe propriul gust.

Shogun 2: Total War va beneficia de spectaculoasele scene de luptă 3D atât pe uscat cât și pe mare dar și de un nou AI inspirat din tacticile de luptă medievale folosite in Asia. Japonia secolului 16 este divizată în mai multe regiuni conduse de clanuri rivale. Misiunea jucătorului, ce intră în pielea personajului Daimyo (liderul unui clan) este de a se folosi de instrumentele pe care i le oferă jocul și a deveni liderul de necontestat al Japoniei reunite. În modul de campanie începeți prin a conduce unul din cele șapte clanuri rivale din Japonia medievală. Fiecare clan are propriile calități dar și propriile slăbiciuni, punctul de plecare pentru dezvoltare fiind situat în diverse regiuni ale hărții. Potențialul zonei în care vă aflați trebuie exploatat cu inteligență și inventivitate. Pe lângă deciziile pe care trebuie să le luați pentru a conduce un război aveți opțiunea de a apela la diplomație și spionaj.

Total War ne-a oferit oportunitatea de a utiliza cele mai noi tehnologii pentru a ilustra unul dintre cele mai interesante războaie civile ale istoriei” declară Mike Simpson, director de crație la Creative Assembly și totodată părinte al francizei Total War. ”De când am început dezvoltarea Shogun: Total War, acum 10 ani, echipa Creative Assembly a visat întotdeauna să utilizeze experiența acumulată pentru războaiele feudale din Japonia
Shogun 2: Total War pentru PC va fi lansat in 2011.

To Top