Stiri

Seriile ASUS ProArt sunt de un real ajutor în munca de colorizare

ProArt Display PA32UCG

Recent, ASUS a transmis un seminar live în care este arătat modul în care sistemele specializate ProArt ne pot ajuta în munca de editare foto/video. Seminarul a fost susținut de Nicky Lin, director de produs ASUS ProArt Display și instructorul și coloristul Blake Jones, un om cu foarte mare experiență în colorizarea filmelor.

Deși lucrurile par simple în mâna unui om ca Blake Jones, munca de colorizare este o muncă migăloasă, ce are în spate multă experiență și experimente nereușite. Toate acestea contribuie la dobândirea unor abilități practice, care schimbă modul în care creăm, edităm și colorizăm fotografiile și filmele noastre.

ASUS ProArt Webinar: Tehnologie ProArt, setup HDR și colorizare

ASUS a creat brandul ProArt cu misiunea sa de a susține imaginația creatorilor. În mod special, cu produsele ProArt Display, acest efort presupune îmbrățișarea unor tehnologii precum iluminarea mini-LED, OLED, ASUS Smart HDR cu Dolby Vision, HDR-10, HLG HDR și altele.

Produsele ASUS ProArt Display oferă o reproducere perfectă printr-o precizie extremă a culorilor, permițându-le creatorilor să rămână concentrați asupra viziunii lor.

 

To Top