Stiri

Sharp – De la creionul mecanic la stiloul digital

Sharp

La târgurile ISE 2014, Sharp prezintă două tipuri de monitoare ecran tactil LCD cu rezoluţia Full HD: monitor de 20 de inch (LL-P202V), echipat cu stilou electronic care transformă scrisul de mână în text digital și permite o proiectare foarte precisă precum şi noul monitor de 24 de inch (LL- S242A), echipat cu ecran tactil foarte sensibil creat pentru a afişa informaţii şi prezenta imaginii în punctele de vânzare, spaţii expoziţionale şi centrele de divertisment.

În cazul monitorului Sharp LL-P202V baza ergonomică permite amplasarea ecranului sub un unghi de 20°-75°, oferind utilizatorului un lucru mai confortabil şi un acces mai uşor pentru colegi la conţinutul ecranului dumneavoastră. Monitorul poate fi amplasat şi în poziţia verticală.

Modelul LL-S242A, echipat cu un panou de dimensiuni mari, se prezintă ca o soluţie perfectă pentru punctele de vânzare cu amănuntul, lângă casă sau ca element al sistemului Digital Signage. Monitorul este universal în utilizare şi se poate instala atât în poziţia verticală, cât şi în poziţia culcat.

Modelul LL-P202V va fi accesibil în toată Europa începând cu mai 2014. Modelul LL-S242A va fi accesibil în toată Europa începând cu mai 2014.

Sharp

To Top