Stiri

Sharp face o demonstrație de forță la CES 2014

Sharp CES 2014

Sharp a prezentat la CES 2014 o serie de tehnologii cu adevărat deosebite. Japonezii au adus ecranele Quattron Pro (Quattron+) din generația a doua, bazate pe patru culori. Ecranele Sharp 4K au, pe lângă consacratul RGB, un pixel galben pentru a oferi nuanțe mai apropiate de realitate.

Pe lângă televizoarele obișnuite cu rezoluție FullHD, Sharp a mai prezentat modele smart cu panouri IGZO (prescurtarea de la inidiu galiu zinc oxid) dar și un ecran remarcabil cu rezoluție 8K. Prototipul a fost conceput în parteneriat cu Phillips și Dolby, are 85 de inci (216cm) și afișează imagini 3D fără a avea nevoie de ochelari. Sharp devine astfel primul brand care iese la rampă cu această tehnologie superinovativă capabilă de o rezoluție uimitoare de 7680 x 4320. În traducere, de 16 ori rezoluția unui model HDTV. 8K poate reda în premieră absolută un nivel incredibil al detaliilor și imagini de înaltă calitate.

Sharp CES 2014

“Cu toții vrem să vedem mai bine. Mai multe detalii, mai multă profunzime, mai multă culoare. Sharp a venit în SUA cu o serie de tehnologii de afișaj care pregătesc terenul pentru un viitor în care va predomina înalta rezoluție”, a declarat Toshiyuki Osawa, CEO și Președintele Sharp Electronics Corporation. “De la modelul 3D cu 8K fără sticlă, la Quattron + (Quattron Pro in Europa) sau IGZO, Sharp face o demonstrație avantgardistă a opțiunilor de afișare de înaltă rezoluție care vor revoluționa experiența de vizualizare acum și în viitor.”

Prezentare Sharp la CES 2014

To Top