Fun

Shrek 3D

Din 16 iulie, cinefilii şi căpcăunii deopotrivă vor călători spre regatul Far Far Away, o dată cu lansarea producţiei „Shrek Forever After: O experienţă IMAX 3D, la sala Samsung IMAX din cadrul Cinema City Cotroceni. Publicul de toate vârstele va trăi mult aşteptatul capitol final al poveştii Shrek în formatul IMAX 3D, care le va permite să pătrundă aproape cu totul în regatul de poveste, datorită imaginilor clare, sunetului calibrat digital şi unghiului de vedere larg proprii tehnologiei IMAX.

shrek forever after final

Pelicula Shrek pentru totdeauna: O experienţă IMAX 3D se lansează în 16 iulie, simultan cu premiera filmului pe 35 mm şi în 3D digital. Aceasta este prima peliculă DreamWorks Animation care va rula în ţara noastră în format IMAX şi una din doar două producţii hollywoodiene de animaţie care vor avea premiera la sala Samsung IMAX în cursul anului 2010 (după Povestea Jucăriilor 3, lansat în iunie).

Shrek Forever After 3D

Shrek pentru totdeauna: O experienţă IMAX 3D este singura tridimensională din seria de patru filme, spectatorii având acum posibilitatea de a urmări povestea lui Shrek ca şi cum i-ar fi alături în aventurile sale. După ce a înfruntat un dragon malefic, a salvat o frumoasă prinţesă şi a izbăvit regatul socrilor, ce mai poate face oare un căpcăun? Dacă e vorba de Shrek, probabil va ajunge pe nepusă masă un tip aşezat, la casa lui. În loc să sperie sătenii aşa cum obişnuia odinioară, Shrek acceptă acum plictisit să dea autografe pe furcile acestora. Cu gândul la vremurile în care era „un căpcăun adevărat”, Shrek este ademenit să încheie un pact cu vicleanul şi alunecosul Rumpelstiltskin, cu consecinţe neprevăzute. El se trezeşte dintr-o dată într-o versiune ciudată a regatului Far Far Away, în care căpcăunii sunt vânaţi, Rumpelstiltskin este rege, iar Shrek şi Fiona nu s-au întâlnit niciodată. Acum, depinde doar de Shrek să repare tot ce a făcut, în speranţa de a-şi salva prietenii, de a restabili ordinea lumii şi de a-şi recâştiga Unica Iubire.


Filmul Shrek pentru totdeauna este regizat de Mike Mitchell, iar scenariul a fost scris de Josh Klausner şi Darren Lemke. Vocile care dau viaţă personajelor aparţin, printre alţii, lui Mike Myers, Eddie Murphy, Cameron Diaz şi Antonio Banderas.


Shrek

To Top