Stiri

Site-ul companiei poate fi accesat ?

Internetul si aplicatiile web au schimbat conceptia de a dezvolta o afacere. O pagina de internet (website) nu este doar o carte de vizita a unei companii, ci ofera platforma de comunicare intre aceasta si clienti, parteneri, furnizori si oricare alta categorie de public interesat. Atunci cand pagina nu functioneaza, rezultatul este o intrerupere a comunicarii, care poate avea efecte negative asupra afaceri.
Pentru a preveni astfel de situatii, Amplusnet a dezvoltat Cyclope Web Observer, un serviciu gratuit care monitorizeaza in timp real uptime-ul unui site si viteza de raspuns, si care alerteaza proprietarul prin email atunci cand site-ul nu raspunde.


Serviciul Cyclope Web Observer este gratuit si este disponibil la adresa : www.cyclope.ro/ro/solutions/webobserver/cyclopewo.htm Cyclope Web Observer ofera utilizatorilor inregistrati un istoric al uptime-ului pentru trei site-uri definite de catre acestia.
De ce a fost creat acest serviciu ? Pentru a asigura faptul ca site-ul raspunde cerintelor afacerii in mediul virtual, ca site-ul poate fi accesat oricand si functioneaza in parametrii normali.
Serviciul Cyclope Web Observer completeaza seria de aplicatii de monitorizare destinate mediului de afaceri dezvoltate de catre Amplusnet si prezentate in cadrul site-ului www.cyclope.ro.

Amplusnet este o companie cu capital integral privat romanesc, care are ca obiect de activitate dezvoltarea de solutii informatice pentru imbunatatirea proceselor de afaceri si consultanta in domeniul IT. Amplusnet este Microsoft Gold Certified Partner, ca rezultat al obtinerii competentelor ISV (Independent Software Vendor) si Business Intelligence. Acest lucru atesta capacitatea companiei de a dezvolta servicii si solutii de calitate, folosind tehnologia Microsoft.

To Top