Stiri

SIVECO 20 de ani mari

Siveco AeL eContent
Siveco AeL eContent

Compania românească SIVECO a aniversat primii 20 de ani activitate. Clienţi din 17 ţări de pe 3 continente, parteneri şi colaboratori din toată lumea, artişti celebri, discursuri emoţionante, momente artistice unice, acordări de premii, o vreme perfectă – acestea au fost coordonatele evenimentului aniversar „SIVECO 20 de ani mari” desfăşurat la Centrul de Conferinţe Snagov.

În viziunea lui Varujan Pambuccian, deputat în Parlamentul României, „cel mai important lucru legat de SIVECO este că a reuşit să rămână o firmă antreprenorială şi nu o corporaţie„.

Pentru următorii 20 de ani, compania are planuri la fel de mari: „Vom construi proiecte mari, împreună cu partenerii noştri, alături de care ne simţim capabili să atingem cele mai ambiţioase ţinte. Vom deschide noi posibilităţi de afirmare pentru experţii români, la noi acasă şi în ţări care ştiu încă foarte puţine lucruri despre România. Vedem cu ochii minţii, deja, sărbătoarea de peste 20 de ani. Vom fi, cu siguranţă, la fel de entuziaşti, făcând planuri la care azi nu visăm încă”, a declarat Irina Socol, preşedinte şi director general SIVECO Romania.

Siveco AeL eContent

Siveco AeL eContent

To Top