Stiri

Smart IT provoacă programatorii

Smart IT

Smart IT și Playtech.ro organizează o competiție pentru programatorii de aplicații web & mobile din România cu premii în valoare de peste 7.000 euro.
Playtech.ro va apăsa butonul START la data de 17 octombrie 2011, iar participanții își vor putea înscrie aplicațiile pe www.playtech.ro/smartit până la data de 10 noiembrie 2011. Cele mai bune 10 aplicații vor intră în finală și vor fi prezentate juriului și publicului cu ocazia Mesei rotunde Smart IT, care se va desfășura pe 16 noiembrie, în club Tribute din București. Smart IT nu pune prea multe condiții participanților. În competiție vor fi acceptate aplicații dezvoltate de echipe de până la 5 membri. Nu există limitare privind suportul, orice platformă web & mobile fiind admisă în concurs. Condiția principală pentru intrarea în Smart IT este că aplicațiile să nu fi fost făcute publice până la data de 17 octombrie 2011.

Aplicațiile software vor fi analizate în funcție de originalitatea ideii, creativitate, modalitate de implementare (design, performanță, experiență în utilizare), utilitate practică, impact potențial.
Sponsorii și partenerii Smart IT sunt: EuroGSM, Total Soft, Asus, Kolectiv Studio, Research In Motion (RIM) și Tribute.
Smart IT

To Top