Stiri

Smart IT vine cu premii

Smart IT

Smart IT caută programatori talentați în aplicații mobile pentru a-i scoate în lumina reflectoarelor. Detaliile competiției pot fi accesate pe pagina http://www.playtech.ro/smartit/.
Mai jos sunt enumerate aplicațiile înscrise la concurs.

Pentru că numărul deţinătorilor de maşini a crescut considerabil şi nu foarte mulţi dintre noi sunt suficient de tehnici încât să se priceapă la detaliile legate de întreţinere şi costurile aferetente utilizării unui automobil, s-a inventant Car Monitor. O aplicate de iOS creată de echipa Skanbit, această aplicaţie vă ajuta să faceţi grafice legate de consumul de motorină sau benzină, vă anunţă dacă v-a expirat asigurarea sau dacă a venit timpul să schimbaţi uleiul, să plătiţi impozitul plus mult alte detalii care, altfel, va pot ieşi uşor din minte.

Creată cu ajutorul limbajelor Java Script şi HTML 5, ChipitA este un proiect ce îi aparţine lui Ciprian Buzgau. Gândită ca o unealtă de desen online, datorită interfeţei simple, dar cuprinzătoare, ChipitA este refugiul perfect pentru copiii cu un pic de talent artistic sau pentru adulţii care vor să uite un pic de grijile cotidiene.

Dacă aveaţi nevoie de un motiv pentru a abuza de ecranul smartphone-ului cu Android împreună cu un prieten, 2 Player Flags e soluţia ideală. Această aplicaţie, pe lângă faptul că funcţionează ca un test de cultură generală, şi permite utilizatorilor de smartphone cu sistem de operare Android să socializeze cu prietenii. Creată special pentru doi utilizatori simultan, interfaţa aplicaţiei va afişa un steag şi va obligă jucătorul să recunoască cât mai repede numele ţării care are acel stindard.

Având în vedere numărul foarte mare de website-uri care concurează la oră actuală pentru a aduce utilizatorilor cele mai bune oferte şi reduceri din oraşul lor, o aplicaţie precum iDeal are toate şansele să vă facă viaţa mai frumoasă. Având în vedere că poate rulă pe orice smartphone datorită platformei HTML5 folosită la creaţie, acesta aplicaţie vă va „citi” zona în care vă aflaţi şi, folosind informaţii actualizate în permanenţă dintr-o bază de date, va va oferi pe tava cele mai atractive oferte din împrejurimi.

O aplicaţie cross platform de un real ajutor pentru cei cu un apetit extrem de amplu pentru călătorii, Paradise Travel ajută utilizatorii de iOS sau Android să fie în permanenţă la curent cu noile oferte de vacanţă. Fiind extrem de la îndemână să călătoriţi şi peste graniţă, ca urmare ale unor contracte cu tour-operatori străini, aceeaşi aplicaţie disponibilă gratuit vă dă şi cele mai bune oferte pentru călătorii în Bulgaria, Cipru, Austria, Italia, Franta, Grecia, etc.

Exams.ro este în egală măsură o aplicaţie web scrisă în Java Script şi HTML cât şi o platformă online ideală pentru studenţii care se află în febra examenelor. Nu trebuie decât să vă faceţi un cont nou sau să vă autentificaţi cu contul de Facebook, să vă urcaţi în mod regulat subiectele de la examen în format electronic pe site şi să vă rugaţi ca în curând le veţi găsi rezolvate. Nu de altă, dar asta înseamnă comunitate.

Având în vedere că indiferent cât de prietenos este sistemul de metrou, oriunde, inclusiv în Bucuresti, cu un pic de efort tot te rătăceşti, o aplicaţie precum GBS-GPS for Bucharest Subway poate fi oricând utilă. Ideea aplicaţiei este să recreeze experienţa utilizării unui GPS dar pentru ceva mult mai util şi care nu implică o maşină. Practic pe lângă o hartă detaliată a opţiunilor referitoare la metrou, această aplicaţie vă ajută să ajungeţi rapid şi eficient la orice destinaţie din Bucureşti.

Pentru că nimic nu este mai relaxant decât un joc în care împuşti până oboseşti, pentru utilizatorii de Android a fost creat jocul Deep Space Frontier. Acesta va permite să trageţi până la epuizarea muniţiei sau a energiei electrice din smarphone intr-un număr mare de inamici folosind un număr mare de upgrade-uri. Nu vă mai trebuie decât răbdare, perseverenţă va veni de la sine.
Dacă tot avem incredibil de mulţi bani cu ajutorul cărora nu ştim ce raţă sau factură să plătim prima, Money Planner vă ajută să vă defalcaţi cheltuielile cu uşurinţă, să vă definiţi mai multe planuri financiare, şi, nu în ultimul rând, să aveţi o evidenţă clară a fondurilor pe care le cheltuiţi în comparaţie cu cele pe care le mai aveţi disponibile. Având în vedere compatibilitatea cu Android şi interfaţă prietenoasă e greu ca această aplicaţie să nu fie un succes.

Creat pentru dispozitivele cu iOS, Gravitarium2, chiar dacă aduce aminte de plugin-urile de vizualizare de Winamp de acum câţiva ani, este de fapt o mult mai complex decât ele. Realizat ca un refugiu creativ multi color, cu ajutorul a până la 10 degete, Gravitarium2 vă ajută să puteţi crea diverse forme pe ecranul dispozitivului portabil. Puteţi interacţiona cu ele, le puteţi controla, iar dacă vă încântă suficient rezultatele le puteţi salva sub formă de imagini statice în galerie. Să nu uităm că performanţa din acest joc se măsoară în like-uri date de alţi jucători, iar folosind platforma GameCenter puteţi fi şi cel mai apreciat din lume.

Smoke Wheels este un joc pentru smartphone-urile cu Symbian şi ecran sensibil la atingere. Grafica nu este una din cele mai reuşite, însă acest joc compensează prin implementarea realistă a elementelor de fizică specifice curselor de maşini. Nu vă mai trebuie decât suficient de mult timp pentru a deveni cu adevărat bun în aces joc.
Având în vedere piaţa competitivă a restaurantelor, iPad Meniu s-ar putea să fie exact elementul care să vă diferenţieze. Folosind un iPad ca meniu, clientul poate vedea imagini reale cu mâncarea, îşi poate calcula mai uşor nota de plată şi poate naviga mai uşor printr-o sumedenie de bucate. în ceea ce îl priveşte pe bucătarul şef, acesta poate implementa mai uşor modificări în meniu folosind un sistem centralizat de unde fiecare iPad îşi prea informaţiile.

Având în vedere succesul magazinelor virtuale asociat învestiţiilor minime şi profitului maximal, o platformă prietenoasă pentru crearea propriului shop online este vitală. SHOPlaClick OS Commerce este este o astfel de platformă care, chiar dacă a fost gândită pentru mediul business, este perfectă pentru orice persoană cu spirit de comerciant.
Dacă tot simţim pe pe zi ce trece că trecem cu vederea frumesetile oraşelor în care trăim şi cu un mai mare entuziasm trecem graniţa pentru a ne face concediul, Bucureştiul Intr-o zi! a fost creat pentru a ne arăta că ne înşelăm. E simplu. Având o bază de date cu extrem de multe puncte de interes care poate fi actualizată foarte uşor, această aplicaţie încearcă şi reuşeşte să atragă atenţia asupra unei multitudini de elemente care tranforma Bucureştiul intr-o capitală europeană. Smart IT

To Top