Stiri

Soluții de stocare ISCSI convertibile de la D-Link

D-Link anunţă noua serie de echipamente de stocare iSCSI redundante cu funcţiuni integrate extinse de protecţie a datelor în seria DSN-6000. Noua gamă de produse include modelele DSN-6110 şi DSN-6410, echipate cu 4 porturi 1-gigabit Ethernet (DSN-6110) şi două porturi 10-gigabit Ethernet (DSN-6410). Modelele DSN-6120 şi DSN-6420 includ şi un controller redundant.

Cele patru dispozitive au înălţimi 2U pretabile pentru instalarea într-un rack de 19-inci şi douăsprezece bay-uri hot-swap pentru HDD-uri, de tip SAS şi SATA-II. Funcţiuni suplimentare integrate de protecţie a datelor includ replicarea la distanţă şi snapshot-uri.
Dispozitivele din seria DSN-6000 sunt perfect flexibile în scalabilitate. Fiecare unitate are o capacitate de până la 24 terabyte, iar tot sistemul se poate extinde la 60 de HDD-uri sau 5 unităţi DSN. Noua gamă DSN-6000 este perfect compatibilă cu toate platformele importante de virtualizare (VMware, Hyper-V sau Citrix), şi garantează companiilor un sistem de management dinamic al volumului de date ce cuprinde diferite aplicaţii şi medii.

Dispozitivele de stocare iSCSI din seria DSN-6000 sunt ideale pentru mediile de stocare în cloud, baze de date SQL, dispozitive de stocare necesare ISP-iştilor, serverelor de e-mail, aplicaţiilor de backup, dar şi soluţiilor de storage pentru aplicaţiile de supraveghere IP.
Soluţiile de stocare iSCSI DSN-6000 sunt disponibile în România din luna septembrie şi pot fi comandate de la distribuitorii D-Link.

To Top